RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#2266  Szerző: jimmer

ma 11.00 tól kívánságműsor. VÉGRE hallottam emberi hangot is ebből a rádióból. Azt nem értem hogyha 11.00 tól van kívánságműsor akkor miért 11:11 kor szólal meg először?! se egy szignál ami a műsorra figyelmeztet, semmi. érdekes..
 #2177  Szerző: Sz.

"Aki elmegy ugye hazatééééér. Egyszer ugye hazaéééér. És minden úgy lesz mint a legelejééééééééén"

Vá. :x
 #1993  Szerző: Sz.

Obladioblada írta:Kapós lehet a 92.4 az NHH-nál. A napokban tünt fel, hogy a kazincbarcikai Diák Rádió és az aszalói kisköz is ezt kapta, a szűkebb pátriából. Országos színten már bele sem megyek. :D Biztos azért van ez, hogy (kis túlzással) autózás közben mindig szóljon rajta valami. Mindig valami más. :D
http://radiosite.hu/index.php?option=co ... &Itemid=66

Itt nézd csak meg a sok narancssárgát egymás alatt. Ahol látványosan sok van (87.6, 92.4, 89.9 stb) azok preferált kisköz frekik. Biztos lenne értelme, ha a többi rádiónak normálisan osztották volna ki a frekiket (mint pl. a UK-ban), de így nem igazán...
 #1988  Szerző: Obladioblada

Kapós lehet a 92.4 az NHH-nál. A napokban tünt fel, hogy a kazincbarcikai Diák Rádió és az aszalói kisköz is ezt kapta, a szűkebb pátriából. Országos színten már bele sem megyek. :D Biztos azért van ez, hogy (kis túlzással) autózás közben mindig szóljon rajta valami. Mindig valami más. :D
 #1982  Szerző: tomee87

Honlapon hirdetve van a wap.radioeper.hu. Nos én beírtam a wapon ezt a címet, de a következő hibaüzi fogadott: " Connection to host failed...." :? Valakinek működik ez a wap oldal? Vagy ez közvetlen a wapos hallgatottság linkje lenne és mobilos Real Playernek kell beadni?
 #1978  Szerző: paradigm

Ha Magyarország "első és egyetlen house zenét játszó rádiója", akkor hogy lehet, hogy zenei programban benne van az Unisex és a Száguldj velem, meg az RT együttestől a Hadd legyen? Azt hiszem újraértelmezem a house fogalmát.
Most hallottam kb. 10 perce a következőt: "Most jön a White label nevő formáció". Hmm, baró termékenyek lehetnek, mert white label név alatt több ezer lemez látott már napvilágot.
Az Orbant meg kétféle képpen lehet beállítani. Jól, meg rosszul. Ez a kettő között van. A stream tuti orban utáni, nincsenek nagy dinamikai ugrások.
 #1907  Szerző: SySERR

MikySoft írta:
LuciFerko írta:adásproci után kéne a streamot kötni úgy ütősen szólna! Mert így eléggé dinamikátlan :( :D
Adásprockó után van ez. Hallani, hogy az öreg Orban milyen szarul melózik.
Kibaszott sok a mély, és torzít. Remélem éterben nem ekkora fos.
Ha keses nem szamit akkor vmi hulladek P4-Celeron vagy 1 regebbi AMD XP + Stereotool csodakra kepes. Amugy telleg szolhatna jobban.
 #1883  Szerző: rsite1

LuciFerko írta:adásproci után kéne a streamot kötni úgy ütősen szólna! Mert így eléggé dinamikátlan :( :D
Adásprockó után van ez. Hallani, hogy az öreg Orban milyen szarul melózik.
Kibaszott sok a mély, és torzít. Remélem éterben nem ekkora fos.
 #1882  Szerző: LuciFerko

Radio Eper - Miskolc is your HOUSE 8-)
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 45