Flash nem tudom honnan vetted ezeket az infokat, vagy hány percet agyaltál azon, hogy kitaláld,de elég nagy zöldségeket beszélsz!
Az FM 88.1 jogtulajdonosa a Radió Infórum kft, mivel a müsorszolgáltatási jogosultságot engedményezni, átruházni,megterhelni vagy elidegeníteni nem lehet a hatályos Magyar jogszabályok szerint! A Kft-t lehet eladni, de ez magával vonja a Kft minden tartozásának átvállalását is, beleértve a műsorszolgáltatási díjat.
Ha pedig ezt az összeget nem tudja kiegyenlíteni az "új tulajdonos" sem, ott gondok vannak, komoly gondok.
A Füleky Rádió Kft. a 98.9 jogtulajdonosa, amit ha jól tudom még fizetnek, de ez nem jelent semmit, annak a műsorszolgáltási díja töredéke az Infóruménak.
Tőkeerős rádió? Ezt sem tudom kitől hallottad, a látszat csal. Szakmai körökben teljesen más információk terjednek. Egy rádió kiadásait tekintve pedig elenyésző egy buli megszervezése vagy egy új technikai eszköz, ami ráadásul lizingelve van. Meg fogod látni, ha minden marad a jelenlegi kerékvágásban a radionál, hogy miről beszéltem. Van persze más is,de azt most inkább nem írom le...

Na de mindegy, én azért drukkolok a Rise FM-nek
ps: Milyen új dolgokba invesztálnak? Világosíts már fel? De nehogy Welker Gabi 45 másodperces reklámját, újabb party közvetítéseket (amiből egyébként a Rise FM kaszál) mondj, mert kiköpöm a tüdőmet, annyira fogok röhögni.