Én úgy tudom h nem Jones csinálta régen a Rádió 1-et.
Tisztelt Kovács János, (Okoska)!
Ide bemásoltak egy levelet, amelyben Jones leírta, hogy tőle lopnak emberek és mások szánalmasak, hogy alkalmazkodnak. Ez az ő véleménye. Nekem nem és ez neked ahogy látom nem tetszik. Jó volna, ha sorok között a pozitív részét is észrevennéd!
Azt nem látom be, hogy mi a lopás abban, hogy egy rádió olyan zenét ad, ami kereskedelmi forgalomban kapható és más is le meri játszani. Akkor ha én először adok le egy dalt és holnapután a Rádió 1-en hallom, akkor ők lopnak?
Már megbocsáss, de az mióta szakmai hozzáértés, hogy valaki csak a saját kedvenceit adja le? Több ezer olyan dalt tudnék én is forgatni, amit szinte senki sem ismer és szerintem jó zenék, de szakmailag elhibázott lépés, hisz ebből szeretnék élni és nemcsak az én munkám és pénzem függ a zenétől, de a többi munkatársamé is. Sosem szerencsés ilyen dózisban ismeretlen dalt a hallgatóra tukmálni.
Nem nagyon volt komplett stáb Jones alatt, mert csak az a jó, amit ő csinál. Éppen ezért maradt egyedül és így nehéz, sőt lehetetlen jól működtetni egy rádiót. Lehet neki bármennyi pénze, ha mindig kiutál mindenkit. Van tapasztalatom is és régi Extrémesek is meséltek.
Amennyiben valaki programigazgató, rádióvezető, de nem rádió tulajdonos, akkor is van felelőssége! Az persze már az Extrém esetében is hibás volt a tulajdonosban, hogy ő sem kezelte a sikertelenséget, és csak úszott az árral, majd lett egy Mária rádió. Személy szerint és nagyon sajnálom, mert ha Jones-t nem is hallgattam, csak ritkán, de sokszor odacsavartam.
Miért köpködnék egy emberre akitől nincs mit irigyelnem? Találkoztam Jones-szal párszor és rögtön el is mondta, hogy mindenki hülye ehhez és ő majd megmondja ki mit csináljon, és akkor még az Extrém technikai vezetője volt. Jones-nál sokkal nehezebb emberrel is dolgozom, dolgoztam együtt. Szakmailag nem tudok azonosulni vele, de emberileg semmi gondom.
Lehetséges, hogy 1 év múlva az Abszolút Jones-szal az élen, Pesten a leghallgatottabb lesz. Az elsők között leszek aki gratulál neki!
UI: Most látom, hogy jött tőled még reakció. Abban igazat adok, hogy bárki tudta nélkül bemásolni bármilyen emailt, hírlevelet nem igazán jó ötlet, bár a hírlevél már hivatalos, tehát aki ír ilyet, erre is kell gondolnia.
Általánosságokat ír igen, de nem először és ha valaki így komplett a szakmát "fikázza", akkor fel kéne vállalnia a véleményét nyíltan és személyesen annak az embernek elmondania.
Nincs olyan, hogy a hallgató mindig elégedett legyen. Ha Sting megy, akkor Chris Rea kell, ha Chris Rea, akkor meg Jordin Sparks. Nem mondom azt hogy szar amit Jones csinál, csak talán az a közösség, akinek szól, nem tudja fenntartani az ő általa favorizált zenei rádiót. Ha van pénze rá, hogy ha nincs egy másodpercnyi reklám sem a rádióban, akkor is eltartja az ott dolgozókat és tulajnak ez megfelel akkor mért ne! Épp csak eddig ilyen rádiót és tulajt nem talált. Tehát egyenlőre a piac dönt. Talán!