RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#22237  Szerző: Pasa

Zoey írta:A miskolci Sztár FM-en?
Szerintem ott nem, bár a promóból ez nem derült ki...
 #22235  Szerző: Zoey

A miskolci Sztár FM-en?
 #22233  Szerző: Pasa

Na, akiknek eddig baja volt a műsorok hiányával, most megnyugodhatnak: pénteken délután 2-től 6-ig Retrotarisznya lesz B. Tóth Lászlóval a Sztár FM-en. :yes:
 #22173  Szerző: Sakál

Ha villantják a lóvét a frekihasználatért, akkkor mi okuk lenne rá?
 #22165  Szerző: nyikolaj

A legutobbi hallgatottsági mérésnél a miskolci Sztár a béka segge alatt volt.Gondolom ez azóta se változott.Sőt.Biztos,hogy nem.Ilyenkor az Ortt nem kezdeményezheti, az adatok alapján,hogy egy valamennyivel populárisabb rádio legyen helyette?
 #20824  Szerző: nyikolaj

Pedig anno az R1 akarta a 103 Mhz-et.
 #20822  Szerző: nyikolaj

Hivatalosan 20 km-es v.körzettel rendelkezik.(papiron)A juvé 30 asszem.(Miskolcon)
 #20804  Szerző: hdshouter

nyikolaj írta:A miskolci Sztárt miért nem váltja fel valami.Kiváncsi lennék egy hallgatottsági mérésre.
Pont ezen gondolkodtam tegnap. Valóban jól jönne oda is vmi értelmes... De igazából maradhatna ez így, a zene meg minden, csak mondjuk nem ártana egy-két műsor, új szignálpark, új image esetleg, magyarul egy kis életet lehelni.
Márcsak azért is, mert megfigyeltem, hiába (állítólag) onnan ad, ahonnan a Juventus, ennek valahogy nagyobb a vételkörzete... :X.:
 #20783  Szerző: nyikolaj

A miskolci Sztárt miért nem váltja fel valami.Kiváncsi lennék egy hallgatottsági mérésre.
 #20531  Szerző: VidámSrác

fofla írta:Gondolom a vezetőség a költséghatékony megoldásokon gondolkodnak, nem az a legfontosabb, hogy kihasználják a lehetőségeiket.
a vezetőség azon gondolkodott, amikor létrehozta a sztár fm-et miskolcon, hogy inkább mi sugározzunk ezen a frekin akármit, mint más. (az adó megszületésének történetét pár oldallal korábban leírtam.) az meg, hogy hallgatják... nálam egy miskolc méretű nagyvárosban az 5 százalék nem elég. ráadásul úgy, hogy a kettőből a másik helyi rádió pont a juventus, így még pozícionálni is egyszerűbb volna.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 65