RADIOSITE Fórum

• Budapest Európa TV

#22467  Szerző: tomee87

mlaszlo írta: Biztos megrohamozták a PR-Telecom-ot az előfizetők, hogy nehogy kivegyék ezt a színvonalas csatornát :D
Nem tudom mi van most, de történtek érdekes dolgok a csatorna terén.
Eddig a Budapest TV csak a 2 csupasz digitális csomagban volt elérhető digitálisan.
Akinek tehát volt analóg csomagja is és úgy rendelt digitális csomagokat hozzá (DId, D1, D2, DTop, HBOMax Pak stb.) Nekik le volt tiltva a Budapest TV. Pl. aki előfizetett az összes csatira annak jött minden kivéve azt a bizonyos BpTV-t.
Nos június utolsó hetében levették a kódolást a BpTV-ről és így mostmár mindenkinek kivétel nélkül (nekem is :D), még aki az 1400Ft-os kiscsomagra fizet elő annak is jön a BpTV.
Analógról viszont információm szerint mindenhol kikerült a kínálatból, ja és ÁSZF-ben sem szerepel se digitálisan, se analógon. Szóval rejtély.. :hehe:
 #22466  Szerző: centerweb

nekem nagyimnak a magyarnóta az élete, de ő megmondta hogy ilyen "kritikán aluli" színvonalon ő nem fogja nézni, inkább este bekapcsolja az MR6-ot :boldog:
 #22465  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Érdekes módon a BpTV-nek el kellett volna tűnni július 1-től a PR-Telecom digitális kínálatából, ám még mindig ott van, jelenleg is megy, igaz nem az eredeti helyén a 211-esen, hanem az HBO-k előtt a 99-esen csak úgy önmagában. Nem nagyon lehet megszabadulni ettől a csatitól.. :D
Biztos megrohamozták a PR-Telecom-ot az előfizetők, hogy nehogy kivegyék ezt a színvonalas csatornát :D
 #22463  Szerző: tomee87

Érdekes módon a BpTV-nek el kellett volna tűnni július 1-től a PR-Telecom digitális kínálatából, ám még mindig ott van, jelenleg is megy, igaz nem az eredeti helyén a 211-esen, hanem az HBO-k előtt a 99-esen csak úgy önmagában. Nem nagyon lehet megszabadulni ettől a csatitól.. :D
 #22462  Szerző: Mauro

centerweb írta:wáá
Miért nem "Budapest TV from Kazasthan"
Mert még ott is igényesebb műsort készítenek.
 #22460  Szerző: centerweb

wáá
Miért nem "Budapest TV from Kazasthan"
 #22455  Szerző: Pasa

Na ehhez aztán tényleg pofa kell! :x
 #22451  Szerző: mlaszlo

Mi ez az új logó a csatornán? Budapest Európa? :S
Kép Kép
 #18021  Szerző: Attis

De most megy.
Kép
  • 1