RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#22581  Szerző: LuciFerko

WTF?????
 #22547  Szerző: Galaxy

A szombati vihar elég jól rendet rakott a roxy háza táján antenna ügyileg, és csökkentett teljesítménnyel üzemel(t). nem tudom hogy azóta ki lett-e cserélve az anti... viszont azt nem vágom, hogy a minőség mitől romlott le. hisz elég jóra be lett lőve, legalábbis az irány jó volt. aztán vasárnap hallgattam akkor már jelentősen szarabb volt. pedig egy vihar maximum megölni szokta a processzort nem elállítani. de majd kiderül...
 #22531  Szerző: tomee

Én hirtelen más powerre gondoltam, de csodálkoztam is, hogy mitől lett ilyen szar a minőség :D
 #22529  Szerző: LuciFerko

szombaton megpuszilta a villám az antennát és most tartalékról megy
 #22528  Szerző: tomee

Hát ha igen, az feltűnt, mert már Fittikémes bejelentkezések sincsenek, vagy csak én nem hallottam?
 #22526  Szerző: Sakál

Egyik haverom szerint visszavettek a powerból, tud vki vmit erről esetleg?
 #22496  Szerző: Flash

Meg néha az Eszményi Anett is betévedt, ha épp Anita nem volt. Előbbit a hírTV-n lehet látni már jó ideje, hírolvasóként.
 #22494  Szerző: RoxyStat

Szabi írta:http://zoo.webkontakt.hu/roxyriado/

Itt van pár érdekes RégiRoxy-s cucc, ha érdekel valakit, szerintem az "Egyéb" rész érdekes.
Szabi!!!!!! :yes: Ez eszméletlen gyűjtemény! :party: Imádtam Béres Zooék műsorait!!! Az a csapat hatalmas volt...! Béres Zoo, Nyalaka, Let's go tanár úr éééÉÉÉS Anita! :D Fenomenális műsort csináltak minden reggel. Olyan jó volt újra meghallgatni ezeket az agymenéseket! Úgy osztották a népet, hogy .... :smoke: Nincs még?! :D
Abban az időszakban minden reggel végig tudtam hallgatni a műsort, mert akkor vezettem át a fél országot minden reggel. :)
Őket kéne visszahozni megint...
...és azok a sweeperek és felkonfok... :lol:
 #22409  Szerző: Attis

Dani írta:Tudomásom szerint a Roxy főnöke Jován,szó van róla itt is a hírekben.
Jován a Roxy zenei- és program (?)igazgatója. Magyarul ő most egy nagyfőnök. De akik az egészbe a pénzt pumpálják, azok az ukránok. Tehát ők a fő-főnökök. :D
  • 1
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 333