RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#23545  Szerző: bsector

A vasárnapi R n B mix nagyon zsír ;)
 #23324  Szerző: tomee

Szerdán este még volt.
 #23322  Szerző: Dani

Csak én vettem úgy észre,vagy tényleg nincs már Nightmix sem 23:00 és 0:00 között?
 #23023  Szerző: tomee

Erről néha az jut eszembe, hogy amikor annak idején DannyL a Roxyhoz került, bizony előfordult a lódobogás átkeveréskor, (viszont baromi jó számokat játszott). Ez volt, kb. olyan 8-9 éve, aztán mára belőle is mi lett :)
 #22947  Szerző: zenefalo

Valami kezdő dj mixel most a Roxyn? Mert az előbb 2 track összehangolása nem jött össze,trappoltak a zenék :lol:
 #22946  Szerző: zenefalo

Attis írta:1 hónapja nem hallgattam Rádió1-et, de akkor még volt olyan spot, amelyikben Fitti kiabált: "Ez az a frekvencia, ne tekerj el...." Most meg már Roxyn át Sláger. ^^ Ennyire hiteles a "médiafikázó" műsora a tv6-on. :twisted:
Most a Roxyn a Playboy night közvetítést Fittikém vezeti,akkor melyik rádiónál van tulajdonképp? :roll:
 #22757  Szerző: Flash

Nyilván nem tudtak olyan erős szponzorokat szerezni, mint a Rise (Sundance Park, stb...), és szerintem ebben a fos gazdasági helyzetben nem is fognak. Nem hiszem, hogy lesz nekik balatoni freki.
 #22755  Szerző: LuciFerko

roxy fórumról:

kérdés:
Sziasztok
Szombaton megyek a Balatonhoz, ott lehet fogni a roxyt vagy csak neten?
válasz:
Kedves Persy,

sajnos idén még biztosan csak online lehet fogni a Balaton partján a Roxyt! Rajta voltunk már nyár elején, hogy ezen változtassunk, de sajnos nem tudtuk megállapodni az ottani partnerekkel. Talán majd jövőre!
kap jövőre ide is konkurenciát a Rise? :shock:
 #22619  Szerző: Flash

Attis írta:1 hónapja nem hallgattam Rádió1-et, de akkor még volt olyan spot, amelyikben Fitti kiabált: "Ez az a frekvencia, ne tekerj el...." Most meg már Roxyn át Sláger. ^^ Ennyire hiteles a "médiafikázó" műsora a tv6-on. :twisted:
Ja, és a RiseFM-en kiabált még tavaly nyáron, előtte meg a Rádió 1-en ordibált a spotokban.
 #22594  Szerző: Attis

1 hónapja nem hallgattam Rádió1-et, de akkor még volt olyan spot, amelyikben Fitti kiabált: "Ez az a frekvencia, ne tekerj el...." Most meg már Roxyn át Sláger. ^^ Ennyire hiteles a "médiafikázó" műsora a tv6-on. :twisted:
  • 1
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 333