RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#22840  Szerző: Pasa

Szabi írta:Ja, persze én nem láttam, csak mesélték. És persze danubiust sem hallgatok. :boldog:
Ja, persze, én sem. :lol:
 #22823  Szerző: MrG

Pasa írta:Már kitörték. :o :hehe:
Nem nyakropi miatt halt meg! :unott:
Nem mutatták mi miatt, szóval valószínűleg lesz gyanúsított, hogy ne legyen túl "izgalmatlan".

Amúgy igazuk volt Balázséknak a D. Pirítósban, hülyén "halatták" meg, inkább "konnektorba kellett volna pisiltetni". :D :D :D

Ja, persze én nem láttam, csak mesélték. És persze danubiust sem hallgatok. :boldog:
 #22822  Szerző: Pasa

Már kitörték. :o :hehe:
 #22805  Szerző: mlaszlo

Chriss írta: ez óriási tévedés, a műsor sikeres volt, évekkel ezelőtt az RTL azzal tette tönkre, hogy mindig levette, ha elkezdett egy agyhalál büdösbunkó celeb műsort! korábban ezt a Vágó szóvá is tette őszintén a sajtóban, aztán évekig hitegették, de sosem rakták vissza a vetélkedőt...

adott időpontban a bunkó celeb műsorok persze nézettebbek voltak (újdonság ereje), ez a Vágó tragédiája és az ország szégyene!
Azért nálunk elég sokáig bírta a Legyen Ön is Milliomos, nem tudok róla, hogy bármelyik országban is ilyen sokáig ment volna minden hétköznap.
Mellesleg én azt olvastam, hogy Vágó akkor is megkapta a fizetését, ha nem volt műsora, így volt ez az év eleji szerződésbontásig, tehát neki valahol mindegy volt, hogy megy-e a műsor, vagy nem.
 #22800  Szerző: Chriss

Mauro írta:
Vágot azért tették ki mert senki se nézte. Gondolom most minden meg próbálnak.
Én ez után se fogom nézni.
ez óriási tévedés, a műsor sikeres volt, évekkel ezelőtt az RTL azzal tette tönkre, hogy mindig levette, ha elkezdett egy agyhalál büdösbunkó celeb műsort! korábban ezt a Vágó szóvá is tette őszintén a sajtóban, aztán évekig hitegették, de sosem rakták vissza a vetélkedőt...

adott időpontban a bunkó celeb műsorok persze nézettebbek voltak (újdonság ereje), ez a Vágó tragédiája és az ország szégyene!
  • 1
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 199