most wtf? nekem úgy tűnik, hogy a BPTV helyén ad, és az egyszerű júzernak fel sem tűnik hogy ez már másik tv 

Pasa írta:Találd ki!Én mint naív, mi köze van az izraelieknek az ATV-hez ??(ATV2)
Nézőink már napok óta láthatják ennek jelét, a tetszetős új logót, melyen most már a Budapest Televízió név mellett az Európa szó is szerepel. a nézők által már 18 éve megszeretett műsorstruktúrában gyönyörködhetnek a műholdak ill. az internet segítségével az egész világon.na ja, ebben aztán lehet gyönyörködni
Pasa írta:Nem kedveled az izraelieket?mlaszlo írta:a többségi tulajdont egy izraeli befektető szerezte meg.Már csak ez hiányzott.
mlaszlo írta:a többségi tulajdont egy izraeli befektető szerezte meg.Már csak ez hiányzott.
mlaszlo írta:"Jó" hírDe vajo FTA marad? " játékok és színházi közvetítések is megjelennek"![]()
![]()
Átalakul/megmenekül a Budapest TV!
Átalakul/megmenekül a Budapest TV, miután új befektető érkezett a felszámolás alatt lévő társasághoz, így a felszámolás okafogyottá vált.
Az eddigi tulajdonos Bródy Péter, kisebbségi tulajdonos marad: a többségi tulajdont egy izraeli befektető szerezte meg.
Az átalakulás után eltűnnek a csatornáról a betelefonálós (jós és nyereményjáték) műsorok. A tervek szerint tv játékok és színházi közvetítések is megjelennek a csatornán.
jeek írta: Nem tudom mi van most, de történtek érdekes dolgok a csatorna terén.Lehet, hogy az utolsó pillanatban megegyezett a PR a csatornával és maradhatott a digitálison, UPC kábelen is úgy volt, hogy kikerül a digitálisról, így csak Budapesten analógon ment volna, de az utolsó pillanatban mégis maradt. Nem tudom mivel tudja meggyőzni ez a csatorna a szolgáltatókat
Eddig a Budapest TV csak a 2 csupasz digitális csomagban volt elérhető digitálisan.
Akinek tehát volt analóg csomagja is és úgy rendelt digitális csomagokat hozzá (DId, D1, D2, DTop, HBOMax Pak stb.) Nekik le volt tiltva a Budapest TV. Pl. aki előfizetett az összes csatira annak jött minden kivéve azt a bizonyos BpTV-t.
Nos június utolsó hetében levették a kódolást a BpTV-ről és így mostmár mindenkinek kivétel nélkül (nekem is), még aki az 1400Ft-os kiscsomagra fizet elő annak is jön a BpTV.
Analógról viszont információm szerint mindenhol kikerült a kínálatból, ja és ÁSZF-ben sem szerepel se digitálisan, se analógon. Szóval rejtély..