RADIOSITE Fórum

• Budapest Európa TV

#22736  Szerző: LuciFerko

most wtf? nekem úgy tűnik, hogy a BPTV helyén ad, és az egyszerű júzernak fel sem tűnik hogy ez már másik tv :D
 #22709  Szerző: djlacee

Pasa írta:Találd ki! :S (ATV2)
Én mint naív, mi köze van az izraelieknek az ATV-hez ??
 #22708  Szerző: centerweb

http://bptv.mconet.biz/Kozlemeny/Rendki ... 91254.html
Nézőink már napok óta láthatják ennek jelét, a tetszetős új logót, melyen most már a Budapest Televízió név mellett az Európa szó is szerepel. a nézők által már 18 éve megszeretett műsorstruktúrában gyönyörködhetnek a műholdak ill. az internet segítségével az egész világon.
na ja, ebben aztán lehet gyönyörködni
 #22654  Szerző: Pasa

Találd ki! :S (ATV2)
 #22652  Szerző: Mauro

Pasa írta:
mlaszlo írta:a többségi tulajdont egy izraeli befektető szerezte meg.
Már csak ez hiányzott. :x
Nem kedveled az izraelieket? :) Vagy a tv játékok és színházi közvetítések?
 #22650  Szerző: Pasa

mlaszlo írta:a többségi tulajdont egy izraeli befektető szerezte meg.
Már csak ez hiányzott. :x
 #22649  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:"Jó" hír :D :D
Átalakul/megmenekül a Budapest TV!

Átalakul/megmenekül a Budapest TV, miután új befektető érkezett a felszámolás alatt lévő társasághoz, így a felszámolás okafogyottá vált.

Az eddigi tulajdonos Bródy Péter, kisebbségi tulajdonos marad: a többségi tulajdont egy izraeli befektető szerezte meg.

Az átalakulás után eltűnnek a csatornáról a betelefonálós (jós és nyereményjáték) műsorok. A tervek szerint tv játékok és színházi közvetítések is megjelennek a csatornán.
De vajo FTA marad? " játékok és színházi közvetítések is megjelennek"
Akkor nem ártana min egy sztereó hangsáv.
 #22640  Szerző: mlaszlo

"Jó" hír :D :D
Átalakul/megmenekül a Budapest TV!

Átalakul/megmenekül a Budapest TV, miután új befektető érkezett a felszámolás alatt lévő társasághoz, így a felszámolás okafogyottá vált.

Az eddigi tulajdonos Bródy Péter, kisebbségi tulajdonos marad: a többségi tulajdont egy izraeli befektető szerezte meg.

Az átalakulás után eltűnnek a csatornáról a betelefonálós (jós és nyereményjáték) műsorok. A tervek szerint tv játékok és színházi közvetítések is megjelennek a csatornán.
 #22471  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Nem tudom mi van most, de történtek érdekes dolgok a csatorna terén.
Eddig a Budapest TV csak a 2 csupasz digitális csomagban volt elérhető digitálisan.
Akinek tehát volt analóg csomagja is és úgy rendelt digitális csomagokat hozzá (DId, D1, D2, DTop, HBOMax Pak stb.) Nekik le volt tiltva a Budapest TV. Pl. aki előfizetett az összes csatira annak jött minden kivéve azt a bizonyos BpTV-t.
Nos június utolsó hetében levették a kódolást a BpTV-ről és így mostmár mindenkinek kivétel nélkül (nekem is :D), még aki az 1400Ft-os kiscsomagra fizet elő annak is jön a BpTV.
Analógról viszont információm szerint mindenhol kikerült a kínálatból, ja és ÁSZF-ben sem szerepel se digitálisan, se analógon. Szóval rejtély.. :hehe:
Lehet, hogy az utolsó pillanatban megegyezett a PR a csatornával és maradhatott a digitálison, UPC kábelen is úgy volt, hogy kikerül a digitálisról, így csak Budapesten analógon ment volna, de az utolsó pillanatban mégis maradt. Nem tudom mivel tudja meggyőzni ez a csatorna a szolgáltatókat :)
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 39