RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#23131  Szerző: VidámSrác

Zoey írta:Én arra vagyok kíváncsi, mikor tűnnek fel a Gold műsorvezetői ezeken az egri és tatbányai frekiken. Tényleg, a tbányai meg van még? Na és ilyenkor mi van? Ott vannak továbbra is a főiskola területén és "reménykednek"? Mert a "csak zene" felálláshoz nem túl nyereséges egy épületet bérelni és a költségeket fizetni...
höhö, mondjuk el tudom képzelni, hogy reggel bemennek dolgozni, ott egész nap ilyen fejátmosós szertartásokat tartanak; mondogatják egymás után, hogy: "azért is nekünk van igazunk és pont" meg "mindenkit feljelentünk". aztán este fogják magukat és hazamennek :shock: :shock:
 #23097  Szerző: Zoey

Én arra vagyok kíváncsi, mikor tűnnek fel a Gold műsorvezetői ezeken az egri és tatbányai frekiken. Tényleg, a tbányai meg van még? Na és ilyenkor mi van? Ott vannak továbbra is a főiskola területén és "reménykednek"? Mert a "csak zene" felálláshoz nem túl nyereséges egy épületet bérelni és a költségeket fizetni...
 #22750  Szerző: Sakál

A PontFM-et üzemeltető céget eladták a RiseFM-et üzemeltető cégnek, mert nem tudták gazdaságosan működtetni, ott nem volt szó arról hogy a PontFM-et üzemeltető cégtől elveszik a frekvenciát. A GoldFM-ek esetében viszont a kutya nem vette volna meg a céget, mivel elvették a frekijét, mert nem fizetett a használatáért. A két történet teljesen különböző. Ja igen, tudni kell, hogy Magyarországon frekvencia-használati jogosultságot nem lehet adni-venni, viszont a céget, amié a jogosultság, azt lehet természetesen adni-venni, így oldják meg ezt a problémát. Remélem érthetően írtam le, mi van... :)
 #22745  Szerző: nyikolaj

Én csak azt nem értem,hogy a goldot,miért nem váltotta fel rögtön valami?Pl:(Úgy mint a Pont fm-Rise fm)Így mivel jobb,hogy a frekin nincs semmi?
 #22440  Szerző: molnarb

Zoey írta:
NagyBela írta:
karil írta: nem szabad ilyen könnyelmüen felfogni a dolgot amikor ténylegesen családok mehetnek tönkre.
Az, hogy vannak ott azért olyan emberek is akiket rádió közelbe sem lenne szabad engedni és nagyon sok olyan tehetséges ember van aki épp az ilyenek miatt megy tönkre. Érdekes világot élünk....
Hát van ott olyan az biztos! Pl. Puskás Jucus és Váczy Zoli mással foglalkoznak, és jobban is teszik, mert rádiós műsorvezetőnek... hmmm...
Attól, hogy még nem szól az éterben, a stúdióban remekül lehet dolgozni. A fejpénzt attól még a fősuli fizetheti a gyakorlati helynek.
 #22390  Szerző: Zoey

NagyBela írta:
karil írta: nem szabad ilyen könnyelmüen felfogni a dolgot amikor ténylegesen családok mehetnek tönkre.
Az, hogy vannak ott azért olyan emberek is akiket rádió közelbe sem lenne szabad engedni és nagyon sok olyan tehetséges ember van aki épp az ilyenek miatt megy tönkre. Érdekes világot élünk....
Hát van ott olyan az biztos! Pl. Puskás Jucus és Váczy Zoli mással foglalkoznak, és jobban is teszik, mert rádiós műsorvezetőnek... hmmm...
 #22382  Szerző: Riddick

Egy üde friss pletyka, szerint a Gold perelni fogja a Dió-t, ("dögöljön meg a szomszéd lova is" alapon) hogy Egerben nem teljesítette a a szerződésben vállalt kötelezetségeit, vagyis nem szolgáltat műsort, holott ez a Gold szerint még az ő feladatuk lenne. :torgyan: Mellékesen jegyzem meg, hogy a Dió úgy ment el Egerből, hogy fél nap alatt szerelte ki a stúdiót, amikor a Gold közölte vele, hogy bocs, én leszek helyettetek. A diósok óránként hívogatták őket, hogy közös nevezőt találjanak, de nem vették fel nekik a telefont stb, stb. Ja és véletlenül még a tulajt is megveri valaki a háza előtt. Kicsit fura ez. Na mindegy... tehát kitúrta a Diót és még pattog, hogy nem szolgáltat műsort az elcsalt frekvencián. Én még sóval is behintettem volna a stúdió helyét, nem hogy műsort szolgáltassak addig, amíg a Gold megérkezik fehér lovon. Elmennek ezek a .....
 #22380  Szerző: VidámSrác

karil írta:Ok,hogy nem fizettek és törvényt sértettek,de erről a dolgozók szerintem a legkevésbé tehetnek.
Gondoljunk csak bele,ha bármelyikőnk munkahelye megszünne.Szar ügy.
Én személy szerint sajnálom a stábot.
mi is, és ezt többször le is írtuk.

de attól még felszámolják a csődbe jutott vállalkozásokat és megbüntetik a törvénysértő cégeket, hogy Teréz anya klónjai dolgoznak bennük - ugye ezt te is így gondolod.

ez a dolog elég nagy nyilvánosságot kapott, elhúzódott nagyjából másfél évig, volt idejük az ott dolgozóknak mérlegelniük és lépniük. aki el akart jönni, az megtette, aki pedig nem jött el, arra sajnos valamiért nem hatottak a külső információk és a nem ott dolgozó kollégák tényszerű tájékoztatásai.
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 222