RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#23502  Szerző: Zoshi

http://video.xfree.hu/?n=muhold%7C5ec5f ... f6b9d477ae

http://video.xfree.hu/?n=muhold%7C02435 ... 1a0b3f2d57

Régi szépídők. Kár hogy már egyik se megy tv-be. :cry:

Mindíg néztem, pedig akkor még gyerek voltam. :D
 #23034  Szerző: Attis

Mauro írta:Meg Massa fejéről készült képeket se mutatták be szerintem híradóba.
Inkább ne is mutassák. :csukottszem:
 #23010  Szerző: Mauro

Meg Massa fejéről készült képeket se mutatták be szerintem híradóba.
 #22972  Szerző: nyikolaj

Van Paliktol is rosszabb ember a világon.
Mondjuk nekem ettől a Flavio Briattoretól van hányingerem. :vomit:
Lekezelő mindenkivel,nem szivesen nyilatkozik,mindig mormog az orra alatt stb....
Na ő SEGGFEJ!
 #22971  Szerző: Chriss

természetesen!
a Wéber nagyon komolyan nyomja (nem is értem, mit keres ott), oda kéne engedni a Winklert, meg a Karottát vagy esetleg azt a 2 csókát, akik a Hír Tv-n csinálják az autós műsort (nem tudok neveket) vagy körbenézni az MTV sportosztályán, hátha tud ott is valaki írni-olvasni! de természetesen sosem fog kiderülni, hogy van valaki ebben az országban, aki a Paliknál (és a sleppjénél) jobban ért az autósporthoz...
ja és lehet, hogy 1 lexikon, de ettől még 1 arrogáns seggfej!
 #22970  Szerző: nyikolaj

Ha ők nem szakértők akkor kik azok?Ők is versenyzők.
Tudtok más szakértőt mondani,akik helyettük lenne?
A Palik meg egy sportlexikon.Ő se kezdő.
 #22969  Szerző: Chriss

a Wéber Gábor felismeri, neki megdöbbentő a tudása! már-már megalázó a Palikra és a Gyulámra nézve... kérdés, ők mit keresnek ott, ha annyit értenek, mint 1 átlag néző... (na jó, annál valamivel többet, de nem sokkal...) egyébként ügyes ez a Palik! részint jól helyezkedett, plusz épített magának és a haveroknak 1 birodalmat...
 #22968  Szerző: fofla

Szerintem a nézőnek, így nekem is marhára mindegy ki kit nevez ki, de az már nagyobb baj, hogy ezek az emberek a 20 versenyzőt nem ismerik fel, de még a kocsikat sem. Basszus Junost-on nézik a történéseket?
 #22958  Szerző: Chriss

kormányváltás?
a Palikot az akkori sportminiszter, a fideszes Deutsch Tamás nevezte ki a Hungaroring igazgatójának és azóta sem firtatja ezt senki... akkor most mi van?
 #22957  Szerző: Flash

Az F1 közvetítés szerintem is katasztrófa. Egyébként egy kormányváltás is simán haza fogja vágni a Palik féle mafia-bandát a Hungaroring éléről. (Merthogy ez a szerencsétlen balfasz a vezérigazgató 2002 óta, röhej.)
Az lenne még zsír, ha a FOM-mal is meg tudna majd egyezni a jövőbeni, új vezetésű Magyar Televízió, és újra megkapnák a közvetítési jogokat, és valóban szakembereket szólaltatnának meg a felvezetőkben, nem a spanokat.
Elég csak a BBC One közvetítését összehasonlítani a magyarral, de ha még csak a német RTL-ét nézzük, amit állandóan megszakítanak idióta reklámokkal, még az is ezerszer jobb.
Vagy ugye az osztrák ORF1, ami közszolgálati televízió és ők is magas színvonalon tudnak közvetíteni.

Amúgy az RTL Klub valószínűleg azért nem tesz ki videókat a Massa esetről, mert azért plusz jogdíjat kell fizetni a FOM-nak. A BBC One feltesz Highlights videókat, de azt is csak United Kingdom IP címekkel lehet nézni, mert így szurkolták le a jogdíjakat, hogy csak az angolok láthassák.
  • 1
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 199