RADIOSITE Fórum

• Abszolút Rádió - Göd - 97.3 MHz

#23600  Szerző: LuciFerko

énis most fogok pályázni :D 7 éves k_lózkodás után xd
 #23599  Szerző: JoNeS

Komoly esélye van hogy igazad lehet. El is gondolkodom a dolgon :) Köszönöm!
 #23592  Szerző: mgabor

egyébiránt a nonprofit rádiónak egyáltalán nem muszáj szövegtúlsúlyosnak lennie
 #23591  Szerző: mgabor

nemisaz, hanem egyrészt nyilván Budapesten erre a profilra kisközösségi rádiót létrehozni, az nem egy nagy életpálya, de ha a későbbiekben meg írnak ki nagyobb frekit, illetve akár a netes adáshoz már rendelkezésre áll az infrastruktúra, akkor egy non-profit frekvenciára pályázást megérhet a dolog...
mivel közösségi rádiózok, nyilván tudom, hogy nem annyi, hogy kitalálod. gondolom, bele is fáradtál. de csak egy javaslat volt, én is kerrádiós műsorvezetés után kötöttem ki a közösséginél, és bár a megélhetést másfele kell keresni, ebben érzem jól magam, önmegvalósítás vagy mi :)
 #23588  Szerző: JoNeS

Azért egy rádió létrehozása bonyolultabb annál, mintsem kitalálom hogy közösségi rádió legyen. Én zeneközösségi rádiót tudok csinálni és nem egy negyed kerületnyi szöveges rádiót. Annyira sokan töltik meg az étert értelmetlenebbnél értelmetlenebb és helytelennél helytelenebb mondatokkal. Nem szeretném bővíteni a számukat :) De még az sem olyan egyszerű dolog, mert a frekvencia nem a fán terem. Szóval egyelőre vagy végleg, az éterben befejeztem.
 #23558  Szerző: mgabor

Jones, miért nem csinálsz közösségi rádiót? :) pályázhatnál is vele meg minden
 #23556  Szerző: Pasa

Éjjel még ment, kár érte, de sajnos várható volt. :cry:
 #23555  Szerző: JoNeS

Szeretnék minden feltételezést és találgatást elkerülni. Ezért teszem közzé a mai körlevelem:

Köszönöm az eddig figyelmet!

Körlevél a Black VaN regisztrált tagjai számára: 2009. 08. 05.

"Szia!

Ma akartalak tájékoztatni arról, hogy komoly az esélye a jövő heti feketétlenítésnek.
Ez azt jelenti, hogy nem tudom tovább a 97.3-mal kapcsolatban folytatni a megkezdett utam.
Szépen le akartam írni, hogy ennyit tudtam és hogy becsülettel tettem, többet, is mint tehettem és hogy ez is nagy dolog volt, még ha anyagilag tönkre is mentem, az elmúlt idő bizonyítja hogy ha lenne rá tőke, kereslet mindenképpen akad. Ezt akartam leírni, mikor elhallgatott az adó.
Na, remek :)
Lekapcsolták az áramot és ennek is gazdasági okai vannak.

:D De tényleg csak nevetek az egészen.
Mert a Black FM remek lett volna, amit létre akartam hozni. Létre is jött, hiszen van technika, komplett rendszer, többen is akik műsort készítenének, kiváló dalok, de olyan kiválók hogy csak na... Azt a szintet nem sikerült elérni, hogy induljanak a hírek meg a műsorok. Nem sok kellett volna, de nem lett meg. Így most a következőt kell kijelentenem. Elképzelhető, hogy amikor ismét megszólal az FM97.3 még a SzelektívHallás Zenéi szólnak rajta, de jelenleg kicsi az esélye hogy ez sokáig tart. Igaz hogy tönkrementem és el is fáradtam, de ez nem jelenti azt hogy teljesen feladtam. Hiszek benne! Tudom, hogy szükséges az a rádió amit építettem és amit bár el nem indítottam, de zeneileg erősen előre jelezhettem. Gazdaságilag teljesen valószínűtlen hogy újra az éterbe kerüljek. Ilyen szempontból el is búcsúzhatom, mint éteres rádiós. Nem valószínű jelenleg az sem, hogy mint alkalmazott rádiós előfordulok. A szükséges szabadságom nem kapnám meg és elég sokat kritizálom a gumi rádiósokat akik pénzért dolgoznak és mindegy mit kell csinálni csak a fizu meglegyen. (én ebben mindig rossz voltam)/Ismét hangsúlyozom hogy nem minden rádiós kutyaütő, de minek emeljem ki azt aki becsülettel dolgozik, mikor a kutyaütők okoznak gondot!/
/ :) Hétköznapi állás ajánlatokat, az alábbi címre a szerkesztőségbe várok :)/
Szóval nagyon köszönöm az eddig biztatást!
Természetes hogy a web marad. Hamarosan RáDió VaN 2.0 és az is esélyes hogy a Black FM is egy önálló csatorna lesz. Ez lesz az a csatorna amin csak én zenélek és készítek műsorokat másokkal közösen. A többi 7 csatornán Ti szerkesztitek a zenét!

A Buli is indul szeptemberben, csak meg kell találnom a megfelelő helyet. Mivel esélyes hogy pár berendezésem el kell adnom, lehetséges, hogy a szeptemberi bulira nem tudom elkészíteni a Best of Selective lemez 5. Tagját, de ígérem hamarosan elkészül az is.
A most létrehozott Blog-on folyamatosan írom a történéseket. Ha érdekel itt olvashatod és hozzá is szólhatsz.

WEB http://radiovan.hu/jones
RSS http://radiovan.hu/jones/?q=rss.xml

Hamarosan létrehozok egy alapítványt. A lényege és oka, hogy ne legyen vége a több éves munkámnak mint a zenei stílusok mint pedig a hazai képviselői támogatásban részesülhessenek.
Köszönöm az eddig kitartást és figyelmet!
Találkozzunk a www.radiovan.hu oldalon és a Szeptemberi SzelektívHallás Partin!

JoNeS"
 #23035  Szerző: Zsolt

B089 a PI kód, ami akár össze is tud akadni a Rise-al bizonyos autórádiókon.
 #22959  Szerző: Pasa

Kb. egy hete újra van RDS, a szöveg a régi.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 22