RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#22981  Szerző: Attis

Esetleg még kérhetnének rá teljesítménynövelést is, 1 kilowattal simán elmenne Zalaegerszeg - Nagykanizsa - Szigetvár - Siófok - Ajka -Celldömölk kör széléig. 8-)
Ez azért túlzás lenne. Főleg déli irányban. Van itt egy ici-pici akadályozó tényező. A Zselic. Még a kaposvári rádiók se szólnak el Szigetvárig, sőt... A Republic slágerből ismert 67-es úton is csak max. Bőszénfáig.
Korábban írtad, h Kaposvár északabbi részein fogható a 101,3. Nos.. Inkább a délebbin. Töröcske, Donner. A magasabb részeken valóban szól. De északon nem.
Amúgy meg inkább Kaposváron N-Joy Classic, mint Juve..
Mégha itt mellettem balra <- egy Juve-logo is van. ^^
 #22821  Szerző: MrG

Mipi írta:Mikor fog megszűnni a Szarvasi frekvencia? Ma is voltam és még mindig megy!
Nem hiszem hogy meg fog szűnni! Én speciel nem szeretném hogy megszűnjön mert elég sokszor szoktam hallgatni a Juventust!
Az ORTT azonnali hatállyal felmondta a szerződésüket, de mivel jogi útra lehet terelni a dolgot, ezért elképzelhető csúszás, ha szívóskodnak.

http://www.ortt.hu/jegyzokonyvek/kozigh ... 105510.pdf
 #22818  Szerző: Mipi

Mikor fog megszűnni a Szarvasi frekvencia? Ma is voltam és még mindig megy!
Nem hiszem hogy meg fog szűnni! Én speciel nem szeretném hogy megszűnjön mert elég sokszor szoktam hallgatni a Juventust!
 #22550  Szerző: SzD

mlaszlo írta:Új autós műsor a Juventuson

Szerdánként este 8 és 9 között jelentkezik a Juventus Rádió új autós műsora, a GigaMad. A műsort Balogh Tamás vezeti, de időnként becsatlakozik társ-műsorvezetőnek a Viasat3 autósmagazinjából ismert Nagy Sándor és Kőváry Barna is. Az adásban a teszteken és a szakértői állásponton túl a hallgatók véleményére, tapasztalataira is számítanak; egyfajta vitafórummá szeretnék tenni azt.

De jó. :)
Remélem, hogy a közeljövőben lesznek még olyan hírek, amelyek arról szólnak, hogy a Juventuson új műsorok indulnak. ;)
 #22548  Szerző: mlaszlo

Új autós műsor a Juventuson

Szerdánként este 8 és 9 között jelentkezik a Juventus Rádió új autós műsora, a GigaMad. A műsort Balogh Tamás vezeti, de időnként becsatlakozik társ-műsorvezetőnek a Viasat3 autósmagazinjából ismert Nagy Sándor és Kőváry Barna is. Az adásban a teszteken és a szakértői állásponton túl a hallgatók véleményére, tapasztalataira is számítanak; egyfajta vitafórummá szeretnék tenni azt.
 #21969  Szerző: LuciFerko

a többi adóhoz képest tök halk a 89.5 és a 92.6
 #21901  Szerző: MrG

LuciFerko írta:jó de itt most a 89.5ről van szó :p amúgy Pécs előtt is jön 8-)
Egen... szóval nem ártana, ha mondjuk kapna egy normális modulációt, amitől kellően erős RDS jellel és normális sztereó térhatással adna. (Mióta is szajkózom ezt már?) Esetleg még kérhetnének rá teljesítménynövelést is, 1 kilowattal simán elmenne Zalaegerszeg - Nagykanizsa - Szigetvár - Siófok - Ajka -Celldömölk kör széléig. 8-)
 #21900  Szerző: LuciFerko

jó de itt most a 89.5ről van szó :p amúgy Pécs előtt is jön 8-)
 #21898  Szerző: MrG

LuciFerko írta:kaposváron is jön a 89,5 igaz, picit belever egy horvát.
Kaposváron teljesen tisztán jön a 101.3 a város északi részein.
 #21890  Szerző: kriskao

oké, kösziii :)
  • 1
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 260