RADIOSITE Fórum

• Baromságok

#23031  Szerző: LuciFerko

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #23022  Szerző: centerweb

Szabi írta:Ezért most gulagra kéne küldeni téged. :wailing:
Nem, mert a minisztérium visszavonta a radarberuházás építési engedélye végrehajtásának felfüggesztéséről szóló határozat megszüntetésére vonatkozó indítványát.
 #23011  Szerző: MrG

Ezért most gulagra kéne küldeni téged. :wailing:
 #23009  Szerző: LuciFerko

Pistike megy haza, és már az ajtóban hallja bentről hogy:
- áááááááááá.
Óvatosan benyit, megy a hang irányába, egyre hangosabb:
- ááááááááááá.
Belép a fürdőbe és látja, hogy a ruhák áznak a kádban.

A versenyló a futam után be megy a kocsmába:
- Kérek egy vödör DAB sört!
Megissza, majd kér még egy vödör DAB sört. Miután végzett vele, azt mondja: megéheztem, kérek egy adag szénát! Mire a csapos rémülten:
- Abrak a dabra?
 #22995  Szerző: djlacee

Ez mind igaz lehet, de az m1 mégse hozza azt a nézettséget, amit kellene, vajon miért? Én pl alig nézem, max regionális híradót meg esetleg valami filmet, de egyszerűen nincs rajta olyan műsor ami megragadna. Ugyan ez vonatkozik az m2-re is. Nálam általában tv2 és Cool megy, nem tudom hogy miért, talán a sorozatok, filmek miatt
 #22994  Szerző: LuciFerko

SzD írta:
Pasa írta:Jó hát ugye a "mai fiatalok" a célközönség, ha nekik ez nem kell, nem is lesz.
Csak azt nem tudom, kik azok a bizonyos fiatalok, akinek az kell, ami van...mert az ismerőseim közül (mind a fiatalokat, mind az idősebbeket beleértve) senki nem néz tévét, azért, mert olyan hű de szórakoztatónak találja, csak azért mert nagyon unatkozik, és/vagy van valami tényleg jó műsor.
És én is utálom azokat a műsorokat, amiket megpróbálnak eladni. Egyre inkább kezdek rászokni a közszolgálati csatornákra, mert ott legalább vannak igazi filmek. Pedig egy közszolgálati csatorna nagyon nem az én korosztályomnak szól (legalábbis elméletileg nem).
Pedig én is, és a fent említett ismerőseim is az "átlag fiatal" kategóriába vagyunk sorolhatóak.

:vomit: :wailing:
énis sokat nézek M1et amúgy. Meg Kossuth Rádiót is szoktam hallgatni, mert ott mennek értelmes beszélgetések.
 #22987  Szerző: SzD

Pasa írta:Jó hát ugye a "mai fiatalok" a célközönség, ha nekik ez nem kell, nem is lesz.
Csak azt nem tudom, kik azok a bizonyos fiatalok, akinek az kell, ami van...mert az ismerőseim közül (mind a fiatalokat, mind az idősebbeket beleértve) senki nem néz tévét, azért, mert olyan hű de szórakoztatónak találja, csak azért mert nagyon unatkozik, és/vagy van valami tényleg jó műsor.
És én is utálom azokat a műsorokat, amiket megpróbálnak eladni. Egyre inkább kezdek rászokni a közszolgálati csatornákra, mert ott legalább vannak igazi filmek. Pedig egy közszolgálati csatorna nagyon nem az én korosztályomnak szól (legalábbis elméletileg nem).
Pedig én is, és a fent említett ismerőseim is az "átlag fiatal" kategóriába vagyunk sorolhatóak.

:vomit: :wailing:
 #22984  Szerző: Pasa

Hehe, pl. ez is. Mégcsak nem is ismétlik. Pedig 50-ből 40 ismétlőcsatorna.
  • 1
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 187