Attis írta:Jogilag valóban érdekes, de szerintem a sportszerető kollégák egyetértenek velem: A sportklub+ és nagyon úgy néz ki, a sportklub is lehúzhatja a rolót, mivel nem tud semmit felmutatni. És már most elnézést attól, aki az orosz és argentin bajnokságot kedveli. Mivel más nem maradt náluk.
Az már más kérdés, hogy noha az NB1-et nem adják, de a Digi Sport így is elég erős kínálattal jön ki. (Ha jól tudom, a BL-döntőt ők adják). Kíváncsi vagyok, felveszi-e a "tök jó"
UPC a kínálatba. Gyanítom a választ.
Igazad van, a SportKlub+ eddig is elég gyenge volt, nem is az a baj, hogy lecserélik, hanem a módszer furcsa, hogy mindenféle előzetes bejelentés nélkül teszik ezt.
A DigiSport érdekes kérdés. A Sport TV ugye elvitte előlük a magyar focit (bár őszintén szólva nem tudom minek, amikor hetente mindössze csak 3 mérkőzést akarnak majd közvetíteni), ha esetleg mégis megállapodnának a Sport TV-vel, hogy a DigiSport is közvetíthessen 3 mérkőzést és ne a Duna TV-n keresztül kelljen próbálkozniuk, akkor lehet esély rá a UPC-n, viszont ha nincs megállapodás a Sport TV-vel, akkor én esélytelennek tartom, hogy megjelenjen náluk a csatorna.
Egyébként erre a csatornára most szerintem a T se fog ugrani, hiszen a T érdekeltségű SportKlub-nak is keresztbe tett a Digi.