RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#23664  Szerző: Obladioblada

jó a reggeli műsor. :)
 #23540  Szerző: nyikolaj

Kicsit más.Nézegettem az ORTT-n az Express frekik induásait,és azon dilemmáztam,hogy mi lett volna akkor,ha az Europa rádio kht kerül ki győtesként?Hiányzott volna a térségbe megint egy vallási beütésű rádió?És pl a 93.6 mhz megegyezett volna a miskolci 90.4-el?
Személy szerint nem láttam volna értelmét.De ez maradjon X-akta.
Egyáltalán nem vagyok Express párti,de inkább ez legyen mint egy Europa rádios feeling.
 #23197  Szerző: Riddick

Ki lenni technikus ottan??? :lol: :lol: :lol: :lol:
 #23163  Szerző: centerweb

101.8-on megint csak zenék mennek egymás után, 20mp-es szünettel köztük. Átok ül ezen a frekvencián :D
 #23071  Szerző: Riddick

De jó, már a neten sem megy az express :torgyan: ennyira belexarni valamibe appppáááám :gülü:
 #23061  Szerző: Luigi

A 101,8-on kb. 30 zene ismétlődik felváltva, se szignálok, se hírek, se felkonfok, se semmi! Csak a kb. 30 zene által biztosított "változatosság".
Ráadásul van köztük egy magyar felvétel, ami félóránként kb. háromszor hallható (bizonyos Bánat utcáról énekel benne keservesen egy műmájer népművészettel popba oltott lányka)
 #23028  Szerző: Jani

centerweb írta:Ma Tokajból nem ment a központi műsor!
Nem is olyan szokatlan ez tőlük.A többi frekin is így szokott lenni,vagy ott minden rendben van,csak ez a kettő szarakodik?
 #23021  Szerző: centerweb

Ma Tokajból nem ment a központi műsor!
 #22887  Szerző: centerweb

Szabi írta:
Obladioblada írta:2 nap csönd. Nagyon ciki... Bár én személy szerint meg sem lepődtem.
Azt írtátok mikrozaj. Az 10× cikibb... :gülü:
Mikrozaj volt. Még RDS is volt rajta :lol: Ezekszerint mégiscsak mikro antenna van a Doxabis székház tetején.
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 97