RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#24228  Szerző: centerweb

Még a műsor elején Glasgowből volt élő interjú az egyik kommentátorral.
 #24227  Szerző: Attis

Attis írta:Nem az elejétől nézem a közvetítést, de ugye Hajdu B. itthonról közvetít (még a fejhallgatója is behallatszik). A másik kommentátor is Pesten van?
Igen. ^^
 #24220  Szerző: Attis

Nem az elejétől nézem a közvetítést, de ugye Hajdu B. itthonról közvetít (még a fejhallgatója is behallatszik). A másik kommentátor is Pesten van?
 #24208  Szerző: LuciFerko

centerweb írta:a közvetítés letterbox, csak a logó nem.
miért olyan nehéz lejjeb tenni? :torgyan:
 #24205  Szerző: centerweb

a közvetítés letterbox, csak a logó nem.
 #24203  Szerző: centerweb

a TV2-n a studió képe 4:3 (és nem tudom miért van ilyen hülye beállítása a kemrának, hogy olyan mintha szaggatna a kép nagyon minimálisan), de viszont a Glasgow-ból jövő élőkép az letterbox volt, meg az ottani riporter bejelentkezése is. Majd meglátjuk mi lesz a meccs alatt.
 #23132  Szerző: SzD

Attis írta:A BL-közvetítések kapcsán több kérdés is felmerült bennem. ^^
1. Gundel-Takács lesz a stúdióban a műsorvezető. Ezek szerint megint otthagyta az MTV-t?
2. Hajdú B. ezek után is marad az EuroSport2-nél?
3. Egyszerre lesz 2 kommentátor??? :o

Gundi nem hagyja ott az MTV-t, mert megegyezett a két csatorna, hogy a TV2-n is nyomhatja. Legalábbis én így tudom.
 #23126  Szerző: Attis

A BL-közvetítések kapcsán több kérdés is felmerült bennem. ^^
1. Gundel-Takács lesz a stúdióban a műsorvezető. Ezek szerint megint otthagyta az MTV-t?
2. Hajdú B. ezek után is marad az EuroSport2-nél?
3. Egyszerre lesz 2 kommentátor??? :o
 #23125  Szerző: rsite1

Alap film. Kedvenc. 10/10.
 #23121  Szerző: Flash

Én is pont elkezdtem nézni A Halálsoron című filmet, és amikor 25 perc után bevágtak egy reklámblokkot, akkor azt mondtam, elmentek ti a jó kurva anyátokba. Leszedtem a filmet a torrent boltból, s ma nyugodtan végig is néztem DivX-ben azt a 3 órát. Úgy látszik, eléggé elszoktam a kereskedelmi tévés filmezéstől, mert baromi idegesítő volt így évek után kertévén filmet nézni. Ezért is adtam fel az első tamponreklámnál.

Amúgy nagyon jó a film, Tom Hanks zseniálisan alakítja a karakterét. Épp gondoltam rá, hogy megveszem a torrent boltban az összes többi olyan Stephen King filmet, amiket még nem láttam, mert eddig egy sem volt, ami ne tetszett volna. És megnéztem már jópárat.
  • 1
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 203