RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#23196  Szerző: Riddick

ééééééés megint hallgat a 106,9 gyááááá :lol: :lol: :lol: :lol:
 #23179  Szerző: djlacee

GalaxyFM írta:óóóó, ha fizikailag is az adó közelében voltál akkor az lett volna a minimum hogy kikapcsolod az egészet a francba... gépestől adóstól... élelmesebb emberek hosszabb adásszünet előidézésére is képesek lehetnek az adó modulációs bemenetének 230V-tal való megedzésével :lol: :lol: :lol:
Vagy vissza kellene tenni a régi Diós vagy 7-es szignálokat :lol:
 #23178  Szerző: eLevente

És megint megy a 106.9...
 #23154  Szerző: Galaxy

Riddick írta: Ma jártam utánna, hogy a Gold Fm cucca az egri Művészetek Háza padlásterében van a padlón retekben, pókhálóban. (gondolom az "éljenmájuselseje" tábla és a szétfoszlott vörös zászló mellett) Kb. 5 centi por lepi azt a pc-t amiről hol megy a cucc az adóról meg a prociról már nem is beszélve. A kb. 60 fokos nyári padlás klíma meg egyenesen öli a berendezést. Kész fizikai csoda, hogy egyáltalán néha működik. Ha majd kigyullad a padlás ki fog perelni hmmm :gülü: Az meg külön poén lehet, hogy Nyíregyről kell Egerbe lemészni újraindítáni. :lol:
óóóó, ha fizikailag is az adó közelében voltál akkor az lett volna a minimum hogy kikapcsolod az egészet a francba... gépestől adóstól... élelmesebb emberek hosszabb adásszünet előidézésére is képesek lehetnek az adó modulációs bemenetének 230V-tal való megedzésével :lol: :lol: :lol:
 #23149  Szerző: LuciFerko

ŰÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :wailing: :wailing: :wailing: :wailing: :wailing: :wailing:
 #23146  Szerző: Riddick

LuciFerko írta:
SySERR írta:106.9 elkussolt megint.
vágja már ek valaki az antennakábelt könyörgök :wailing:
Ma jártam utánna, hogy a Gold Fm cucca az egri Művészetek Háza padlásterében van a padlón retekben, pókhálóban. (gondolom az "éljenmájuselseje" tábla és a szétfoszlott vörös zászló mellett) Kb. 5 centi por lepi azt a pc-t amiről hol megy a cucc az adóról meg a prociról már nem is beszélve. A kb. 60 fokos nyári padlás klíma meg egyenesen öli a berendezést. Kész fizikai csoda, hogy egyáltalán néha működik. Ha majd kigyullad a padlás ki fog perelni hmmm :gülü: Az meg külön poén lehet, hogy Nyíregyről kell Egerbe lemészni újraindítáni. :lol:
 #23145  Szerző: LuciFerko

SySERR írta:106.9 elkussolt megint.
vágja már ek valaki az antennakábelt könyörgök :wailing:
 #23136  Szerző: nyikolaj

Vagy várjanak a 101.6 indulásáig! ^^
 #23133  Szerző: Obladioblada

VidámSrác írta:höhö, mondjuk el tudom képzelni, hogy reggel bemennek dolgozni, ott egész nap ilyen fejátmosós szertartásokat tartanak; mondogatják egymás után, hogy: "azért is nekünk van igazunk és pont" meg "mindenkit feljelentünk". aztán este fogják magukat és hazamennek :shock: :shock:
Ezt konkrétan én is elképzeltem már. De lehet is benne valami, hiszen nem hallottam még, hogy bármelyik (általam ismert) rádióban nagyon kopogtatnának a kollégák. Igaz, nem is várják őket sehol tárt karral.

Hülyítik őket még mindig, hogy rendben lesz minden, azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy szerintük a miskolc-debrecen-nyiregyháza tengely is "újjáled", és ezt el is hitették a dolgozókkal.

Kicsit több eszük lenne egyházat alapítanának rádió helyett, az sokkal jövedelmezőbb hosszútávon...
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 222