RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#23304  Szerző: Flash

Szabi írta:Szerintem inkább Jáksó fura szokására célzott, amiből kisebbfajta "botrány" lett, mégpedig hogy szeret adásidőben (már amikor betéved) a székház közelében lévő presszóban kávézgatni.
Mikor lett ebből botrány? Én éveken át, akárhányszor jártam a Duna Plázában este 6-8 óra körül, mindig ott kávézott valakivel. Szerintem ez most sincs másként.
 #23301  Szerző: MrG

Attis írta:De akkor kinek is szól? :lol: Nagyjából tudom a válaszod, és valószínűleg bennem van a hiba.
Nem hiba, semmit sem KELL hallgatni... kivéve ha rád kényszerítik pl. munkahelyen. Igaza van Gábornak, semmit sem lehet nonstop hallgatni, nekem pl 1.5 óra zenehallgatás után már kezd rosszul esni, akármit is hallgatok. A R1 pont úgy van kitalálva, hogy akármikor rákapcsol az ember, ha "normális" ideig hallgatja, a zenei kínálatban nem fog csalódni. Zeneőrültek ne hallgassák a Rádió1-et, nem nekik szól, sőt, zeneőrültek egyáltalán ne is hallgassanak kereskedelmi rádiót!
 #23299  Szerző: mgabor

nem is lehet egész nap egy rádiót hallgatni :)
 #23296  Szerző: Attis

Attis írta:Korábban már írtam, de megismétlem: ez az a rádió, amit nem tudnék hosszabb ideig elhallgatni. :hit:
Nem is efféle "fogyasztásra" készül (kivéve talán a DiscoShit).[/quote]
De akkor kinek is szól? :lol: Nagyjából tudom a válaszod, és valószínűleg bennem van a hiba.
 #23286  Szerző: MrG

Attis írta:3 éve még a Danubius-szal voltak elfoglalva fikázás ügyileg. Fittikém mester próbálta utánozni a Jáksót. Valami olyasmi volt a szöveg: "itt is vagyok, ott is vagyok...(A HetiHetes-felvélre célozva.)
Szerintem inkább Jáksó fura szokására célzott, amiből kisebbfajta "botrány" lett, mégpedig hogy szeret adásidőben (már amikor betéved) a székház közelében lévő presszóban kávézgatni.
Attis írta:Korábban már írtam, de megismétlem: ez az a rádió, amit nem tudnék hosszabb ideig elhallgatni. :hit:
Nem is efféle "fogyasztásra" készül (kivéve talán a DiscoShit).
 #23285  Szerző: Attis

mlaszlo írta:
Chriss írta: nagyon ritkán hallgatok R1-et, de mindig is fikáztak valakit vagy valamit! konkurens kerrádiókat folyamatosan, sokáig a Roxy volt a nagy ellenség (sok éve már) aztán általánosságban nyomták, hogy a többiek szar és öreg zenét játszanak, náluk csak igazi mai megy (pl 1991-es DJ Jazzy Jeff - Summertime vagy Vanilla Ice - Ice Ice baby :hehe: )
legutóbb még a Gyurcsányt is bevágták az egyik promóba, a híres mondásával, hogy "el lehet innen menni", amikor new yorki utat lehetett nyerni... (mondjuk az tetszett, a Gy-on már egy egész ország röhögött és ezután még a 15-18 évesek is, akiknek nem sok közük van a politikához... :D )
Én majdnem a kezdetek óta hallgatom, ha nem is minden nap, de viszonylag rendszeresen az R1-et, de én bevallom őszintén nem emlékszem, hogy "fikáztak" volna valakit. Most az, hogy azt mondják, hogy nálunk csak igazi mai slágerek mennek vagy hogy nem találnak régi zenét, az miért fikázás. Ennyi erővel mindegyik rádiónál találhatnák mondatokat vagy szlogeneket, amiket vehetünk fikázásnak.
A Gyurcsány promo pedig szerintem kifejezetten jól sikerült :D
Ennyire azért ne védd őket! :lol: 3 éve még a Danubius-szal voltak elfoglalva fikázás ügyileg. Fittikém mester próbálta utánozni a Jáksót. Valami olyasmi volt a szöveg: "itt is vagyok, ott is vagyok...(A HetiHetes-felvélre célozva.) Szép csendben megjegyzem, azóta ezt Fittikém akár magáról is elmondhatja. :hehe:
Korábban már írtam, de megismétlem: ez az a rádió, amit nem tudnék hosszabb ideig elhallgatni. :hit:
 #23279  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:lehet.
Köszönöm az infót.
 #23276  Szerző: LuciFerko

lehet.
 #23275  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:én arra is emlékszem, mikor napi vagy heti 1 órán keresztül adott 19-20ig. Amúgy ilyen 400 hz beállítójel ment az adón:D
Erre nem emlékeztem. Ez még teszt adás volt a 8 óra műsoridős R1 indulása előtt?
 #23274  Szerző: LuciFerko

én arra is emlékszem, mikor napi vagy heti 1 órán keresztül adott 19-20ig. Amúgy ilyen 400 hz beállítójel ment az adón:D
  • 1
  • 455
  • 456
  • 457
  • 458
  • 459
  • 482