Nekem ehhez konkrétan annyi hozzászólásom lenne, (és ugyan én nem hallottam még se az egri, se a nyíregyházi Gold-ot, én a volt miskolciból indulok ki) hogy az rendben van, hogy a más rádiók által agyonjátszott zenék... De ezen meg mi ment?! Egy halom gagyi, no name, senkiházi zene! Olyanok, hogy az "toplistás", de a kutya nem ismeri!
(a Roxyban anno a Béres Zoo műsorában volt egy ilyen, az egyik Szabi-duó reklámban, hogy:
- A legújabb slágerek!!!
- Olyan új, hogy nem is ismerem!!!!
- De Angliában már megy!!
- Bizony!)
Még tán rosszabb, mint a VIVA TV zenei kínálata. (tudom, hogy nem mérvadó rádióknál, de hirtelen azzal tudtam azonosítani a zenéket, csak ez még rosszabb.) Egyszóval semmi. A műsorokat nem vitatom, az népszerű volt, (bár én egy percig nem tudtam hallgatni, így ezek szerint bennem volt a baj...) de ezen kívül, mi volt még ami érték ott? SEMMI! Egy undorító, kőkeményen nyereségérdekelt adó volt! Arról nem is beszélve, hogy sokszor voltak bakik az adásban, és ez meg egy nagy helyi médiumhoz nem méltó!
Szóval ennyit erről. Lehet, hogy mint hétköznapi hallgató, ez tetszett neked, ez ugye mindenkinek alkotmányos joga, hogy tetsszen, de egy biztos: ezt a rádiót egyáltalán nem kell sajnálni! Biztos vagyok benne, hogy eljön az az idő, amikor ugyanolyan jó műsorok más, normális rádiókban tűnnek fel, netalántán ugyanazokkal a műsorvezetőkkel.
Radio HereWeGo - Az Angliai Magyar Rádió
http://www.radioherewego.uk/