A "senkiházi" zene kérdéshez meg annyit, hogy azért ne akarjunk már nagy lózungokat mondani a levegőbe!
Hát most úgy őszintén? Ha feltennél egy ilyen kérdést egy hétköznapi embernek, hogy pl.:
"Ön szerint melyik ismertebb név? Shakira, vagy Dj Gyerehazahónapse?"
Azt hiszem egyértelmű. És itt nem is ezen van a hangsúly, hanem, hogy az előbbi előadó valahogy világszerte ismert, és valamiért slágert csinált, ami miatt több millió albumot adott el. Magyarán valószínűleg őt jobban kedvelik, és ezért logikusan szívesebben hallgatják azt.
Én nem mondom, hogy nem kell a változatosság, vagy valami más, de azért egy szintet tartsunk már meg könyörgöm! Vannak tehetséges előadók, akik annyira nem ismertek, de amúgy simán vetekednének a "világsztárokkal" és őket meg nem fedezi fel a rádió! Minden más szemetet aminek éppen duc-duc az üteme meg nyálas a szövege, azt meg összeszedik és egy kupacban ráömlesztik az emberre! Jaa, hogy ezt akarják népszerűsíteni? Hát NE! Ezt NE! Attól függetlenül, hogy valakinek ez mondjuk tetszik. De az akkor töltse le ezeket az amúgy is ingyen beszerezhető zenéket a netről és hallgassa mp3-ban magának! Ne keljen már ezt ráerőltetni másra!
Annak idején, amikor bejött itt Miskolcon a Gold, gondoltam most lesz egy faintos helyi rádiónk, jó zenékkel meg minden. Kb. 2 héig intenzíven hallgattam, és tudod mit szűrtem le? (ja, sztem mondanom sem kell, hogy kb. 10 számból 9-ről hírből sem hallottam, az a maradék egy meg valami gagyi feldolgozás) hogy ezeket szerintem szedik ilyen ingyenes oldalakról, ahonnan az ilyen kilózenéket rakásra lehet töltögetni, mindegy hogy ki, meg mindegy hogy mi.
(volt egy olyan kósza gondolatom is, hogy lehet ezt azért csinálják, hogy kevesebb jogdíjat keljen fizetni

)
Apropo, Obladinak még annyit, hogy igen, a "jó" az átvitt értelmű, én úgy gondoltam, hogy ha már "ilyen sokan" ki vannak éhezve az ilyen műsorokra, talán majd egy másik rádió átveszi őket, ami amúgy normális zenéket játszik

(bár megjegyzem nekem pl. nem hiányozna. Ez a fehér zaj abszolút megnyugtat, amikor itt a 106.5-re kapcsolok)
Riddick-nek abszolút igazat adok, és én is csak megerősíteni tudom abban, amit mondott!
Ja és mégvalami! (Lambda ezt most nem konkrétan Rád értem, hanem úgy általában a Gold pártiakra) Hogy akinek ennyire mindegy, hogy mit hallgat (magyarul a szemetet is megemészti) annak miért nem jó az, amit mindenki más hallgat?