RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#23420  Szerző: Richmonde

Richmonde írta:
Pasa írta:
nyikolaj írta:A 98.9 az PIRATE rádio?(Egerben)
Lehet, mert nincs listán.
Egyenlőre Pirate, már ami a tesztelést illeti. Az RDS-ben látható GRADIENS felirat pedig az encodert gyártó cég neve, és a gyári felirat ment ki. Lesz ott valami kisköz a 88,9-en.
Bocs... 98,9-en.
 #23419  Szerző: Richmonde

Pasa írta:
Egyenlőre Pirate, már ami a tesztelést illeti. Az RDS-ben látható GRADIENS felirat pedig az encodert gyártó cég neve, és a gyári felirat ment ki. Lesz ott valami kisköz a 88,9-en.
 #23414  Szerző: Pasa

#23412  Szerző: nyikolaj

A 98.9 az PIRATE rádio?(Egerben)
 #23393  Szerző: SySERR

"Semmi szükség 6-8 kereskeskedelmi adóra, ha mindegyiken ugyanazok a zenék szólnak"
Szerintem meglesz az a 6-8 ado.
Eger, 98.9Mhz. 106.9-nel gyengebb vetel (talan a varos masik vegebol toljak) 80-90es evek szamai mennek, 1-2 magyar is van koztuk. Van RDS is es olyat irt ki hogy `GRADIENS`. 15:02-kor el is hallgatott, de a jel az megvan.
 #23349  Szerző: lambda

Na akkor menjünk szépen sorban ...
hdshouter: mit takar nálad rádiós értelemben a szemét fogalma? Esetleg azt amit naponta 4* - 5* esetleg óránkénti rotációban nem hallasz más adókon? Van akinek pont ezek az agyonjátszott zenék jelentik a sallangot, és itt fölösleges eladott lemezdarabszámokkal példálózni. Ki ezt szereti ki azt, ezen hiába is vitatkozunk itt, értelmetlen. Nekem bejött a Goold Fm zenei stílusa és kész.
giallarosa: a rádió egerrrel tulajdonképpen annyi a bajom, hogy ugyanaz mint a többi adó, sablonos.
Ha végighangolsz egy rádión majdnem mindenhol ugyanezezeket hallod, pont ezt hangsúlyoztam ki már sokadszor: én speciel azért hallgattam a Goldot, mert más volt és azok a zenék amelyek ott mentek hozzám közelebb álltak, ezért hallgattam őket. Nem értem ezzel mi a baj!?

Amit nem győzök eleget hangsúlyozni:

"Semmi szükség 6-8 kereskeskedelmi adóra, ha mindegyiken ugyanazok a zenék szólnak"

...
 #23348  Szerző: giallarosa

lambda írta: a rádió eger még unalmasabb.
Tudom, más topicba kellene, de ha már itt merült fel, itt kérdezem meg: mi a bajod a Rádió Egerrel? Csak érdekelne.
 #23347  Szerző: hdshouter

lambda írta:Ezt annyira szeretem! A nagytöbbség ... Már bocs, de mit értessz a nagytöbbség alatt??? És az újdonság varázsa? Ez nálad mit takar?
Esetleg azt, hogy Egerben harmadik adóként hozni kellett volna a másik két keresekedelmi (az országosokról már nem is beszélek) rádió zenei arculatát? Akkor mi értelme az egésznek, ha alakul egy új rádió, de ugyanazt a gagyit adja mint a többi?
Pont erről beszélek, ettől volt jó, hogy nem ugyanazt adta!
Az meg egyenesen hülyeség hogy "csak azt tudta befogni a rádióján" az alkalmazottad.
Még a legegyszerűbb autórádió is megkülönbözteti a ket egymáshoz igen közeli egri frekvenciát a 101,3 illetve a 101,9-et és attól a gold bizony még 4 MHz-el odébb volt, tehát közben még még más adók is bejönnek!
Ezt még az én szobai sokol kaliberű tekerős rádióm is tudta.
Az 1kw meg szerintem csak papír szerint volt annyi, bár nem tudom hol volt elhelyezve az adó, de semmivel sem fedett le nagyobb területet mint a másik 2, és kizárt, hogy "még a kapucsengő is azt hozta volna"
Hacsak nem arra hangoltad ...
Kéne oda egy böcsülettel dolgozó kisköz!
 #23346  Szerző: MrG

Obladioblada írta:Nem tartozik ide szorosan, de azt hiszem érdemes lenne az adminoknak, leellenőrizni a néhány 1-10 hozzászólásos felhasználó ip címeit, stb, mert gyanítom, hogy ugyanazok írogatnak időről-időre, más-más néven... Én már nagyon unom, ti még nem? :unott:
Nem ugyanazok... hidd el, hogy folyamatosan figyeljük. Voltak/vannak ilyenek, persze, de azok kapnak is a fejükre.

Engem egyébként - ha már írok - egyre jobban kezd bosszantani, hogy nem hagytok teret egyáltalán azoknak, akik ezt a rádiót kedvelték. Nagyon szubjektív dolgok ezek, nézőpont/ízlés kérdései, ebből adódóan pedig nem érdemes vitát nyitni, inkább tiszteletben kéne tartani a másik véleményét! Mindkét "oldalnak". Persze érthető a felháborodás, hiszen tudjuk a rádió hátterét és sötét dolgait, de ha a műsorról van szó, akkor szerintem ettől el kell vonatkoztatni.
 #23345  Szerző: hdshouter

A "senkiházi" zene kérdéshez meg annyit, hogy azért ne akarjunk már nagy lózungokat mondani a levegőbe!
Hát most úgy őszintén? Ha feltennél egy ilyen kérdést egy hétköznapi embernek, hogy pl.:
"Ön szerint melyik ismertebb név? Shakira, vagy Dj Gyerehazahónapse?"

Azt hiszem egyértelmű. És itt nem is ezen van a hangsúly, hanem, hogy az előbbi előadó valahogy világszerte ismert, és valamiért slágert csinált, ami miatt több millió albumot adott el. Magyarán valószínűleg őt jobban kedvelik, és ezért logikusan szívesebben hallgatják azt.
Én nem mondom, hogy nem kell a változatosság, vagy valami más, de azért egy szintet tartsunk már meg könyörgöm! Vannak tehetséges előadók, akik annyira nem ismertek, de amúgy simán vetekednének a "világsztárokkal" és őket meg nem fedezi fel a rádió! Minden más szemetet aminek éppen duc-duc az üteme meg nyálas a szövege, azt meg összeszedik és egy kupacban ráömlesztik az emberre! Jaa, hogy ezt akarják népszerűsíteni? Hát NE! Ezt NE! Attól függetlenül, hogy valakinek ez mondjuk tetszik. De az akkor töltse le ezeket az amúgy is ingyen beszerezhető zenéket a netről és hallgassa mp3-ban magának! Ne keljen már ezt ráerőltetni másra!

Annak idején, amikor bejött itt Miskolcon a Gold, gondoltam most lesz egy faintos helyi rádiónk, jó zenékkel meg minden. Kb. 2 héig intenzíven hallgattam, és tudod mit szűrtem le? (ja, sztem mondanom sem kell, hogy kb. 10 számból 9-ről hírből sem hallottam, az a maradék egy meg valami gagyi feldolgozás) hogy ezeket szerintem szedik ilyen ingyenes oldalakról, ahonnan az ilyen kilózenéket rakásra lehet töltögetni, mindegy hogy ki, meg mindegy hogy mi.
(volt egy olyan kósza gondolatom is, hogy lehet ezt azért csinálják, hogy kevesebb jogdíjat keljen fizetni :P )

Apropo, Obladinak még annyit, hogy igen, a "jó" az átvitt értelmű, én úgy gondoltam, hogy ha már "ilyen sokan" ki vannak éhezve az ilyen műsorokra, talán majd egy másik rádió átveszi őket, ami amúgy normális zenéket játszik :D (bár megjegyzem nekem pl. nem hiányozna. Ez a fehér zaj abszolút megnyugtat, amikor itt a 106.5-re kapcsolok)

Riddick-nek abszolút igazat adok, és én is csak megerősíteni tudom abban, amit mondott!

Ja és mégvalami! (Lambda ezt most nem konkrétan Rád értem, hanem úgy általában a Gold pártiakra) Hogy akinek ennyire mindegy, hogy mit hallgat (magyarul a szemetet is megemészti) annak miért nem jó az, amit mindenki más hallgat? :|
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 222