RADIOSITE Fórum

• Külföldi műholdas és kábeles csatornák

#23466  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Ja azon se lepődnek meg ha valaki fekete csíkkal megnyújtva nézné letter box adásokat. Azért ha körbe nézünk környékbeli országokba. Kicsit le vagyunk maradva.
Szerintem simán lehetséges, aki nem ért annyira a tv-khez, az nem fogja váltogatni állandóan a képarányokat.
 #23462  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Én meg azt unom, hogy legalább sport közvetítéseket nem képesek letter box-ba adni.
Az a baj, hogy nincs rá tömeges igény és a lakosság nagy része azt se tudja mi az a digitális, HD, SD vagy 16:9. Megveszik a HD ready vagy full HD-s LCD vagy plazma tv-t és nézik rajta az analóg kábel tv-t vagy a földi analóg csatornákat és amikor az m1-re kiteszik a HD-s logót, akkor azt hiszik hogy most HD-ben nézik a műsort.
Először valahogy fel kellene világosítani a lakosságot a fogalmakról érthetően, tájékoztatni őket. Elindult már fél éve üzemszerűen a DVB-T is, már egész elfogadható kínálattal, de szinte biztos, hogy a lakosság 90%-ának erről fogalma sincs.
Ja azon se lepődnek meg ha valaki fekete csíkkal megnyújtva nézné letter box adásokat. Azért ha körbe nézünk környékbeli országokba. Kicsit le vagyunk maradva.
 #23459  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Én meg azt unom, hogy legalább sport közvetítéseket nem képesek letter box-ba adni.
Az a baj, hogy nincs rá tömeges igény és a lakosság nagy része azt se tudja mi az a digitális, HD, SD vagy 16:9. Megveszik a HD ready vagy full HD-s LCD vagy plazma tv-t és nézik rajta az analóg kábel tv-t vagy a földi analóg csatornákat és amikor az m1-re kiteszik a HD-s logót, akkor azt hiszik hogy most HD-ben nézik a műsort.
Először valahogy fel kellene világosítani a lakosságot a fogalmakról érthetően, tájékoztatni őket. Elindult már fél éve üzemszerűen a DVB-T is, már egész elfogadható kínálattal, de szinte biztos, hogy a lakosság 90%-ának erről fogalma sincs.
 #23452  Szerző: Mauro

LuciFerko írta:a hustler tv mikor lesz 3D? :lol:
Ha élőbe nézed forgatást.
 #23447  Szerző: LuciFerko

a hustler tv mikor lesz 3D? :lol:
 #23445  Szerző: Mauro

MikySoft írta:
Mauro írta:A BSkyB jövőre elindítja Európai első 3D TV csatornáját

http://www.hazi-mozi.hu/cikkshow.php?cid=1698&aid=2

ReTeK-röl és TV 2-röl mikor olvashatunk majd ilyen híreket?
jajmár ez a retekezés, meg "vajon mikor lesz űrhajóállomása a tv2-nek"?
uncsi már kicsit...
Én meg azt unom, hogy legalább sport közvetítéseket nem képesek letter box-ba adni.
 #23435  Szerző: rsite1

Mauro írta:A BSkyB jövőre elindítja Európai első 3D TV csatornáját

http://www.hazi-mozi.hu/cikkshow.php?cid=1698&aid=2

ReTeK-röl és TV 2-röl mikor olvashatunk majd ilyen híreket?
jajmár ez a retekezés, meg "vajon mikor lesz űrhajóállomása a tv2-nek"?
uncsi már kicsit...
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 69