Nyikolaj!
Magyarországon mindenből üzletet csinálnak és sokszor ha valakiben van annyi tehetség, hogy önállóan tud alkotni a zenei piacon vagy akár maradva a rádiózásnál, mire odáig jut, hogy letesz valamit az asztalra, vagy kiég(etik) vagy egyszerűen megfojtják uram bocsá' eltapossák. Lényeg az, hogy vannak arra szakosodott emberek akik megmondják, hogy pl. Te miben vagy jó. Persze csak ha van megfelelő hátszeled. Ha nincs hiába próbálsz tenni bármit. Hiába vagy jó, így jártál.
Sajnálom azt, hogy beindult a tömegtermelés. Legyen minden trendi, full creative és jöjjön át - mondják a "szakemberek". A 90-es években örömmel hallgattam pl. rádiót mert azon be tudtam fogni 3 csatornát és élveztem, a versenyt. Igényes produkciókat hallgattam. Ma pedig egy olyan röhelyszámba menő média piacot látok ahol, több a hullócsillag és a médiazsoldos mint a munkájára igényes szakember.
Napjainkban már nem is hallgatok pl. helyi adót, mert van belőle tucattal és mindegyikben hallom, hol kisebb hol nagyobb mértékben azt a sztárallűrös vonalat amitől habár a hajam égnek áll a hallgatóknak mégis tetszik.
Tudom, hogy közhely de egy idő után a delikvenseknek a média úgy a fejükbe veri ezt a fajta stíust, hogy egyszerűen nem is akarnak sem jobbat sem minőségit és ez sajnos igaz a nédiapiac valamennyi szektorában. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek!