RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#23814  Szerző: lacita

Lassan kellene cserélni a műsorvezetők képét a weboldalon mert már régen volt ez az újjászületéses dolog! Meg 1-2 szerkesztést kellene csinálni!
 #23783  Szerző: fofla

Üdv.

Igazatok van. Sok a kontár, de az is igaz, hogy a szabályozást sem szakemberek végzik. Tökéletesen letükrözi a magyar állapotokat a Roxy.
Évek óta keresi a helyét. Ráadásul a tulajok is a maguk arcára formálják a rádiót. Azt hiszik, hogyha 3 embernek adnak vmi fizetést, akkor már mindent megoldottak és lepusztult technikával akarnak, gyorsan, sokat keresni.
Végre a szakmai szempontok alapján kellene rádiókat üzemeltetni. Nem szociális alapon és haverok ismerőseinek kellene műsort vezetni. Jelenleg 2 rádió van jól összerakva. A Sláger és Rádió 1. Mindkettőben van hiba nem mondom, de ahogy felépítették az rendben van.
 #23761  Szerző: tomee

Jogos Pasa, de nem csak ez a baj. Túl sok az olyan ember ebben a szakmában, akinek semmi keresnivalója nem lenne ott, de végül is naiv vagyok, ha csak erre a szakmára lokalizálom ezt a jelenséget. A médiatörvény a büdös életben nem fog megváltozni, valakinek a színfalak mögött nyilván nem érdeke. Az igazán kreatív embereket - mert biztos vagyok benne, hogy vannak az országban ilyenek - nem engedik rádió közelbe. Egyszer kéne ide egy kvanagy reform, és olyan rádiók jelenhetnének végre meg, amik teljesen átalakítanák a rádiózásról való elképzelést. Én ezt várom, de lehet, hogy előbb húzok el inkább innen a francba :D
 #23759  Szerző: Pasa

tomee írta:Sztem 5 éve átok ül ezen a rádión :unott:
Na most őszintén, melyiken nem??? Magyar Médiatörvény rulez!!! :o :vomit:
 #23758  Szerző: tomee

Heh! Még a végén bezár a bazár... Bár hozták már vissza nulláról, igaz, rövid időre. Sztem 5 éve átok ül ezen a rádión :unott:
 #23757  Szerző: Dani

Nekem meggyőződésem hogy valaki szándékosan teszi tönkre ezt a rádiót,esetleg talán azért mert útban van.:(Nagyon remélem hogy nincs igazam.Minden esetre kb.fél éve nagyon mélyponton van a roxy.
 #23753  Szerző: Szomee

Szabi írta:
Dani írta:Nem beszélve arról hogy műsorok már szinte nincsenek is.Csak a kívánságműsor amiről jobb nem is beszélni.
Miért ne lennének? Különben is most kerestek új arcokat, még talán le se zárult a casting...
Nem is fog lezárulni, mert nem lett az egészből semmi...
 #23742  Szerző: zenefalo

Én meg attól kapok idegbajt,hogy a partystrandnak csak egy promója van,de 15 percenként ismétlődik :punch:
 #23731  Szerző: tomee

Értem, amiről beszélsz Szabi, csak valahogy ezt én kevésnek érzem. Főleg, hogy a konkurencia jóformán még ennyit se hoz egység szempontjából. Hülye példa, de nem rég belehallgattam az olasz Radio Deejay-be csak úgy érdekesség képen. Zeneileg nem az én világom, de olyan szintű műsorstruktúrája van, amit egy kertv is megirigyelhetne. És ott nem is példa nélküli. Én rádiótól nem azt várom el, hogy egy mp3 lejátszó legyen, ami 100 db számot loopolva játszik nap mint nap. Ilyen baromi magasak az igényeim, szégyellem is magam emiatt :) ;)
 #23730  Szerző: MrG

tomee írta:szinte mindenhol az szól a fiatalok körében.
Ez sajnos egyáltalán nem reprezentatív... én meg azt mondom ennyiből, hogy "szinte mindenhol a Roxy"... emberek, ízlések, pofonok, papnék. :)))
  • 1
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 333