RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#24490  Szerző: mlaszlo

Sziasztok!

Valaki rá tudna nézni a netboard fórumon a sat topicra:
http://www.netboard.hu/viewforum.php?forum=47
Nálam nem akarja megnyitni a gép, mert a vírusirtó blokkolja. Tényleg vírusos lehet vagy a vírusirtóm kattant meg?
 #24033  Szerző: mgabor

Szabi írta:Lehet persze bármi, de szerintem ez a FEM lesz most, az tavaly már majdnem elindult (tesztábrája is megvolt T-Saton, UPC Directen stb)... Sanomának szerintem bőven elég a Story TV, azt se tudják megtölteni rendes tartalommal. :)
IKO-nak is hány csatornája van, amit nem tudnak megtölteni rendes tartalommal :D
 #24022  Szerző: MrG

Lehet persze bármi, de szerintem ez a FEM lesz most, az tavaly már majdnem elindult (tesztábrája is megvolt T-Saton, UPC Directen stb)... Sanomának szerintem bőven elég a Story TV, azt se tudják megtölteni rendes tartalommal. :)
 #24021  Szerző: mgabor

Szabi írta:http://forumkereso.hu/f%C3%B3rumok/n%C5 ... es%C3%BCnk

Ezt is ő adta fel. :D

Ha megkeresed iwiwen a munkahelyeit: TV2, Babacentrum, Maxima...

Szóval: FEM TV... gondolomén.
a Maxima meg a Sanomához tartozik, tehát az is lehet...
 #24015  Szerző: MrG

mgabor írta:
Műsorvezető casting most induló országos TV-csatornához!

Keressük új csatornánk új arcait! Ha képzettséged, ambíciód, attraktivitásod, szellemi tőkéd is van és fiatal vagy, aki újat mutathat a tévés piacon, akkor fotóval ellátott CV-det és referenciáidat várjuk a xxxxxxxx@gmail.com e-mail címre! Szeretnénk megtalálni a legjobb képernyősöket, akiknek a klasszikus riporteri szerep is kihívás. Válogatást tartunk napi magazinműsorhoz és heti reality-hez keresünk - jó értelemben vett - őrült arcokat!

Jelentkezési határidő: augusztus 13. csütörtök
már megint mi indul...
http://forumkereso.hu/f%C3%B3rumok/n%C5 ... es%C3%BCnk

Ezt is ő adta fel. :D

Ha megkeresed iwiwen a munkahelyeit: TV2, Babacentrum, Maxima...

Szóval: FEM TV... gondolomén.
 #24013  Szerző: mgabor

Műsorvezető casting most induló országos TV-csatornához!

Keressük új csatornánk új arcait! Ha képzettséged, ambíciód, attraktivitásod, szellemi tőkéd is van és fiatal vagy, aki újat mutathat a tévés piacon, akkor fotóval ellátott CV-det és referenciáidat várjuk a xxxxxxxx@gmail.com e-mail címre! Szeretnénk megtalálni a legjobb képernyősöket, akiknek a klasszikus riporteri szerep is kihívás. Válogatást tartunk napi magazinműsorhoz és heti reality-hez keresünk - jó értelemben vett - őrült arcokat!

Jelentkezési határidő: augusztus 13. csütörtök
már megint mi indul...
 #23861  Szerző: Pasa

Ma éjjel a Sziget mellett egyszercsak üzenetem érkezett. Mint kiderült, bluetooth-on jött, és bentről küldték automatikusan a szervezők. Nagyon klassz, napi, óra-perc bontásban az összes fellépő, program és kereső van benne. Ja és ez egy komplett program, amit fel kell telepíteni a telefonra. Sajnos én nemigen veszem hasznát, de aki kilátogat, pláne, ha marad is pár napig, nagy hasznát veszi majd. Persze a bluetooth-nak folyamatosan láthatónak kell lennie. :yes:
 #23433  Szerző: LuciFerko

THXXXX 8-)
  • 1
  • 450
  • 451
  • 452
  • 453
  • 454
  • 541