RADIOSITE Fórum

• Telekom

#23884  Szerző: MrG

Úgy látom megvan a probléma oka, a TV szolgáltatásom egyszerűen "eltűnt" :D !

Kép

Cirka 1 hete, mikor legutóbb bent voltam a My T-Home-ban, akkor még itt volt... természetesen az a harci helyzet, hogy még mindig csak M2 és SportKlub van Szabiéknál.
 #23874  Szerző: mlaszlo

Szabi írta:Jobb az analóg, ennek elég szar a minősége, lassan kapcsol, stb... igazából a Home Gateway-jel vannak nagyobb gondok, de annak is csak a Wifi részével. Ha ezutóbbi le van tiltva (egy plusz routert rá kell kötni, hogy lehessen Wifi-d), akkor nincs vele különösebb gond. Egyébként állítólag már más típusú Gatewayt adnak, szóval lehet, hogy megszűnt minden probléma (vagy lettek újak).
Köszönöm az infót. Minőség terén nálunk a környéken az analóg telefon is nagyon gyenge, rendszeresen probléma van vele és nemcsak nálunk, hanem a szomszédoknál is, de nem javítják ki :(
 #23873  Szerző: MrG

Jobb az analóg, ennek elég szar a minősége, lassan kapcsol, stb... igazából a Home Gateway-jel vannak nagyobb gondok, de annak is csak a Wifi részével. Ha ezutóbbi le van tiltva (egy plusz routert rá kell kötni, hogy lehessen Wifi-d), akkor nincs vele különösebb gond. Egyébként állítólag már más típusú Gatewayt adnak, szóval lehet, hogy megszűnt minden probléma (vagy lettek újak).
 #23872  Szerző: mlaszlo

Szabi írta: Valami olyan izéjuk van, hogy TV+Internetért fizetsz, (IP) telefon ingyenes. Nem tudom pontosan, kétszer rákérdeztem, azt mondta a nő, hogy ennyi lesz.
Köszönöm az infót. Nekünk a tv nem náluk van, így akkor ilyen csomagkedvezmény nem jöhet szóba. Mire meg szóba jöhetne a váltás, addigra már 20000.-Ft/db lesz az extra beltérit a T-Sat-nál :(
Ez az IP telefon megbízható? Ha jól emlékszem az induláskor mintha gondok lettek volna vele.
 #23871  Szerző: MrG

mlaszlo írta:
Szabi írta:Én konkrétan korlátosról korlátlanra váltottam (2 Mbit/s), szeretnék már letölteni is néha. :)

Egyébként így egész korrekt lesz az ár TV+Internet+telefonért, kb 6500 Ft.
6500.-Ft? Azt hogy sikerült elintézni? Nekünk a DSL Classic Happy csomagot (2Mbit/s) adják 3990.-Ft-ért és 3500 körül van a telefon havidíja. Csak ez a kettő majdnem 7500.-Ft.
Valami olyan izéjuk van, hogy TV+Internetért fizetsz, (IP) telefon ingyenes. Nem tudom pontosan, kétszer rákérdeztem, azt mondta a nő, hogy ennyi lesz.
 #23870  Szerző: mlaszlo

Szabi írta:Én konkrétan korlátosról korlátlanra váltottam (2 Mbit/s), szeretnék már letölteni is néha. :)

6500.-Ft? Azt hogy sikerült elintézni? Nekünk a DSL Classic Happy csomagot (2Mbit/s) adják 3990.-Ft-ért és 3500 körül van a telefon havidíja. Csak ez a kettő majdnem 7500.-Ft.
 #23869  Szerző: MrG

Én konkrétan korlátosról korlátlanra váltottam (2 Mbit/s), szeretnék már letölteni is néha. :)

#23867  Szerző: mlaszlo

Szabi írta:Igen, valószínű, mert mindent mindig befizettünk... illetve egyszer volt 3-4 nap késés, talán a júniusival.

Meg az Internet és a telefon megy simán, csomagot is váltottam a tegnapi bejelentéssel együtt, amit nem lehet úgy, hogy van tartozás. :D

Közben sikerült kb 11-edszerre elérni a 1412-t, "központi hiba" van és "elnézést". Jóváírást csak 3 nap után adnak... :fuckyou: nem mintha foggal-körömmel kéne ez a párszáz forint, csak szerintem senki sem fizet szívesen azért, hogy nem kap érte semmit.
Azt hiszem akkor a UPC-re ilyen téren egy rossz szavam se lehet, náluk a telefonálás után 5-10 percen belül elindul a kártya vagy az új csomag, de olyan is van, hogy még az ügyintézővel való beszélgetés közben.
Gondolom most égnek akkor a vonalak a 1412-őn. Azért nem túl pozitív hozzáállás, hogy nem is nézik kinek a kártyáját tiltják le :oops:

Netnél és telefonnál van valami csomag, amire érdemes váltani? :)
 #23866  Szerző: MrG

Igen, valószínű, mert mindent mindig befizettünk... illetve egyszer volt 3-4 nap késés, talán a júniusival.

Meg az Internet és a telefon megy simán, csomagot is váltottam a tegnapi bejelentéssel együtt, amit nem lehet úgy, hogy van tartozás. :D

Közben sikerült kb 11-edszerre elérni a 1412-t, "központi hiba" van és "elnézést". Jóváírást csak 3 nap után adnak... :fuckyou: nem mintha foggal-körömmel kéne ez a párszáz forint, csak szerintem senki sem fizet szívesen azért, hogy nem kap érte semmit.
 #23865  Szerző: mlaszlo

Szabi írta: Nekünk már kb 15 éve van valami settopbox a tévé mellett és hidd el: nem fűti be a lakást. :D Energiát azt zabál szépen, de általában estére áramtalanítunk mindent, illetve ha nincs otthon senki, akkor is.

Viszont én most megteszem a 2. kört is a Call Centernél, mert nem sikerült egy nap alatt azt a 3 kattintást elvégezniük a központban, ami aktiválná a kártyáinkat... :mellow:
Azt olvastam, hogy a nem fizető ügyfeleknek elkezdték kikapcsolni a szolgáltatást, de a fizetőknek is? :oops:
Olvasom a netboatd-on a T-Sat-os topicot a kezdetek óta és annyi biztos, hogy a T-nél nem megy egyszerűen a kártya és csomagaktiválás, elképzelhető, hogy még párszor be kell majd telefonálnod.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 37