RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#24002  Szerző: tomee

Ha még csak ez lenne az egyetlen dolog... :csukottszem:
 #23998  Szerző: MrG

Mi ez a sok fikk-fikk? Én ma hosszú szünet után viszonylag sokat hallgattam, de nem tűnt fel semmi olyan, ami arra utalna, hogy valami nincs rendben a rádióval, pedig általában szokott hallatszani az ilyen.

A zenepremier meg egy jó marketingfogás... de nem úgy szólt a promo, hogy "Magyarországon először"? :|

---------------------

Kép

Mondjuk ettől tágra nyíltak a szemeim. :gülü:
 #23997  Szerző: Dani

Egy tragikomédia ez a rádió! :lol: A vezetősége valami álomvilágba él szerintem.Csakhogy ez egy kicsit már kiábrándító. :S
 #23988  Szerző: lacita

Jaja nagy kamu az egész :oops:
 #23977  Szerző: live

zenefalo írta:Most hallottam a promót,hogy ma este 9-kor,az egész világon először(beetetésnek tűnik)Tiesto új dala itt hallható,az I will be here :party:
akkor én hallottam a világon mínusz elsőként pár kommentezővel egyetemben: http://www.youtube.com/watch?v=ahXQ2bpojhw :lol:
 #23974  Szerző: zenefalo

Most hallottam a promót,hogy ma este 9-kor,az egész világon először(beetetésnek tűnik)Tiesto új dala itt hallható,az I will be here :party:
 #23973  Szerző: tomee

Dani írta:Senkinek nem tűnik fel hogy a Jován megint ezredjére játssza ugyanazt a mixet?! :vomit:
Dehogynem. De ez már így megy jóóó hosszú ideje, és sztem nem is fog változni. Én csak azt nem értem, hogy a konkurenciánál mért képesek heti rendszerességgel új mixet készíteni...
 #23972  Szerző: Dani

Senkinek nem tűnik fel hogy a Jován megint ezredjére játssza ugyanazt a mixet?! :vomit:
  • 1
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 333