RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#23971  Szerző: Johnny

operator írta:
nyikolaj írta:A 106.5 mikor lesz tervezett?
Ebben az évben biztos hogy nem.
Ezt már nem kell tervezni, működő freki, lehet kiírni, csak még állítólag jogi hercehurca van rajta a tirpákok miatt. De fog jönni vissza a freki az ORTTnek is kell a pénz.
 #23966  Szerző: mgabor

és ez nem személyes, hanem a realitás az, hogy egyetlen szempont fog dönteni egy esetleges miskolci kereskedelmi rádió indításakor:
milyen beruházási és működtetési költséggel lehet fenntartani egy rádiót úgy, hogy előbbieket meghaladják majd a bevételek.
 #23965  Szerző: mgabor

közleményben fent van
egyébként hiába is sírsz egyre agresszívabban, vedd észre, te csak egy hallgató vagy. nem számítasz.
 #23963  Szerző: nyikolaj

Az ortt mikor jön vissza a nyaralásból?Ideje lenne dolgozni!
 #23961  Szerző: nyikolaj

:(
 #23960  Szerző: operator

nyikolaj írta:A 106.5 mikor lesz tervezett?
Ebben az évben biztos hogy nem.
 #23957  Szerző: nyikolaj

A 106.5 mikor lesz tervezett?
 #23934  Szerző: SzD

Én megértelek Téged, Titeket. Bizonyára én sem örülnék, ha az általám hallgatott rádiók közül bármelyiket "kilőnék".
Bár nekem a GoldFM soha nem tetszett -nem a miatt, ami a háttérben zajlott-, de nyilván sokaknak bejött.
 #23932  Szerző: lambda

Nyilván akkor az is leesett, hogy sokan hiányolják ezt a rádiót, tehát a Gold Fm zenei arculatának is van elég népes hallgatótábora.

Szerintem a Goldot kedvelők (velük együtt én is) tudják mi a helyzet, de visszavárják/várjuk a rádiót!

Az viszont tényleg gáz, hogy egyesek a leirtak ellenére még mindig zenét kérnek!
 #23930  Szerző: SzD

Csak egy-két bejegyzést olvastam el a kívánságfalakról, és felmerült bennem a kérdés, hogy vajon a GoldFM hallgatók 90%-án kívül mindenkinek leesett már, hogy mi a helyzet, csak nekik nem? Kicsit gáz... :lol:

Ami külön tetszik, hogy világosan le van írva, hogy megszűnt, és érdeklődnek, hogy vajon mi lehet, miért nem lehet fogni. ^^
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 222