LewyDee írta:szerintem meg téved a radiosite. de mindegyrendben, szerinted téved.

LewyDee írta:szerintem meg téved a radiosite. de mindegyrendben, szerinted téved.
LewyDee írta:mi ez a cikk a radiosite.hu-n hogy a Rise a kalóz????? Álljon meg már a menet ORTT táblázat szerint Rise FM nevű rádiót működtet az Inforum kft. NHH adatok alapján a Gellérthegyről kell adni, akkor ki a kalóz?Szerinted leült a padra az NHH munkatársa ott a Citadellán egy laptoppal és mobilinternettel és a kedvedért frissítgeti a táblázatot miközben épp szerelik le az adót?
LewyDee írta:mi ez a cikk a radiosite.hu-n hogy a Rise a kalóz????? Álljon meg már a menet ORTT táblázat szerint Rise FM nevű rádiót működtet az Inforum kft. NHH adatok alapján a Gellérthegyről kell adni, akkor ki a kalóz?ha a Rise FM-nek pillanatnyilag nincs joga ezt a műsorszolgáltatási jogosultságot használni, mindkettő
Mipi írta:Van ám pénz a rádiónál, a norc.hu -n megnéztem a stúdióépületüket. Egy teljesen új több emeletes ház a budai hegyekben.
Mipi írta:Van ám pénz a rádiónál, a norc.hu -n megnéztem a stúdióépületüket. Egy teljesen új több emeletes ház a budai hegyekben....Ahonnan tegnap feltehetőleg páros lábbal rúgta ki őket a Pont Fm tulaja, hiszen az sem volt az övék. De amúgy a technika és a Zenon sem az övék, ha jól tudom, bérlemény/lízing.
mgabor írta:A dolog komolysága elveszett, nem lehet egyszerűen komolyan venni ezentúl se a rádiózást, se a Rise FM-et. Hát mi sem vesszük komolyan!Szabi írta:különben meg: radiosite.hu - percről percre.kicsit szubjektív