RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#24514  Szerző: lambda

Ebben mondjuk igazat adok neked! Valóban hiányzik a "helyiség" Miskolcon, gyakran vagyok ott is, siralmas a helyzet!
Én legjobban annak örülnék, ha alakulna egy ízig-vérig helyi fiatalos adó teljesen új arcokkal, éa mondjuk ötvözné a Rise FM és a Gold zenei stíllusát.
Álom, álom ...
Szerintem viszont annak sincs értelme, hogy alakul egy új rádió ami ugyanazt adja mint a többi ....
 #24507  Szerző: nyikolaj

Lambda!Nektek Heves megyeieknek (gondolom te is egri,vagy környéki vagy)azért jobban áll a szénátok.Van még helyi rádiotok is.
Tény,hogy én is hallgattam a Goldot,(mert nem volt más választásom).
És,tudod,hogy miért voltam és vagyok Gold ellenes?
Mert nincs Miskolcon helyi rádio.Ha lenne egy,vagy ne adj isten kettő ízig vérig helyi adó Miskolcon,én támogatnám a legjobban,hogy újra legyen Gold.De így hogy nincs helyben egy sem,semmi értelme még egy hálózatosnak.Szerintem.Más volt a tészta Ny.házán,és főleg Debrecenben.És most Egerben is és Tatabányán is.
A másik meg az,hogy ne éld bele,hogy hosszú távú lesz a Gold.
 #24498  Szerző: lambda

nyikolaj írta:Lambda!Miért vagy ennyire Gold párti,ha megkérdezhetem? :)
Már hogyne kérdezhetnéd meg! :) Bár ezt már leírtam többször, de akkor ismét: azért mert nekem tetszik a zenei stílusa és hogy nem ugyanazt játszák mint a többi kereskedelmi rádiók. (a csapból is kifolyó zenékre gondolok)
VidámSrác írta:Lamda az az ember, aki bizalmat szavazott a szimpatikus zenéket sugárzó, de közismert médiacsalóknak. rájön majd, hogy a szimpatikus zene mögött egy tiszavirág-életű szolgáltató rejlik, akinél a hallgató a legutolsó a fontossági sorban.
Már bocs, de az nem az egyszeri rádióhallgató dolga, hogy "ennyire a dolok mögé nézzen" Ismerem én is az advertum dolgait, de én itt a rádió zenei arculatára gondolok amikor azt értem, hogy nekem tetszik, nem pedig a háttérben zajló dolgokra.
Ha pedig már így belemélyedtünk a témába, nem csak kizárólagosan goldot hallgatok (hallgatnék) nekem speciel bejön a rise fm zenei stílusa is (persze gondolom erre mindjárt jön a szöveg: ők sem fizetnek az ortt-nek horribilis freki használati jogdíjat ezért feltételezem nálad ők sem nyerők ... :D)
 #24486  Szerző: VidámSrác

nyikolaj írta:Lambda!Miért vagy ennyire Gold párti,ha megkérdezhetem? :)
azért, mert tetszik neki a gold fm zenéje. ez pedig szíve joga, ha beveszi a gyomra, hogy nyíregyházáról az interneten (olykor szaggatva, de mindezt leszarva) osztják majd neki az észt - rövid ideig, amíg hagyják őket. Lamda az az ember, aki bizalmat szavazott a szimpatikus zenéket sugárzó, de közismert médiacsalóknak. rájön majd, hogy a szimpatikus zene mögött egy tiszavirág-életű szolgáltató rejlik, akinél a hallgató a legutolsó a fontossági sorban.
 #24485  Szerző: VidámSrác

Attis írta:
Röviden: előre Gold Fm Eger! ;)
De azon még nem gondolkodtál el, hogy tulajdonképpen nagy ívben tojnak Egerre meg Tatabányára? Ez maradt még meg nekik, és gyanús, hogy hasonlóan járnak, mint elődjeik.
Hogy miért? Ha visszaolvasol, az utóbbi egy év bejegyzéseiből kiderül. A Gold FM egy országos hálót akart csinálni, csak ugye akitől várta a pénzt, az hirtelen lefújta az akciót. Csak mivel ezzel nem számoltak, előbb gyorsan felvásárolták az egri és tatabányai addig kallódó frekiket, mondván: jó lesz ez még az országos hálózathoz.
Már ők is tudják, nem lesz nekik egy árva petákjuk se a remélt forrásból. A 3 eddigi rádió elment. Gyanúm, h most se fizetik a freki-díjat, tehát olyan sokat ettől a rádiól ne várj. Nem is tudnak, és már nem is akarnak itt semmit.
hát igen. és az az érdekes, hogy lehet, nem is kell ilyen messzire messzire menni a dologban, elég csak abba belegondolni, hogy vajon maradéktalanul kifizették-e a frekik vételárát? mert esélyes, hogy nem, ez pedig rövidesen további érdekes és izgalmas eseményeket szülhet.
de ha ezzel nem is lesz gond, akkor csak emlékeztetőül, eddig mindössze 6 frekvenciát vettek el a gold fm-től: nemrég nyíregyháza, miskolc és debrecen, plusz anno püspökladány, karcag, és túrkeve. és innentől ugye nem nehéz kitalálni, mi lesz eger és tatabánya sorsa.
 #24484  Szerző: nyikolaj

Lambda!Miért vagy ennyire Gold párti,ha megkérdezhetem? :)
 #24483  Szerző: Attis

De azon még nem gondolkodtál el, hogy tulajdonképpen nagy ívben tojnak Egerre meg Tatabányára? Ez maradt még meg nekik, és gyanús, hogy hasonlóan járnak, mint elődjeik.
Hogy miért? Ha visszaolvasol, az utóbbi egy év bejegyzéseiből kiderül. A Gold FM egy országos hálót akart csinálni, csak ugye akitől várta a pénzt, az hirtelen lefújta az akciót. Csak mivel ezzel nem számoltak, előbb gyorsan felvásárolták az egri és tatabányai addig kallódó frekiket, mondván: jó lesz ez még az országos hálózathoz.
Már ők is tudják, nem lesz nekik egy árva petákjuk se a remélt forrásból. A 3 eddigi rádió elment. Gyanúm, h most se fizetik a freki-díjat, tehát olyan sokat ettől a rádiól ne várj. Nem is tudnak, és már nem is akarnak itt semmit.
 #24482  Szerző: nyikolaj

^^
 #24477  Szerző: lambda

mgabor: a 102,6-on sajna már semmi sem hallható!
A 106,9-et most úgy tűnik rendbetették, tényleg durván szaggatott, de remélem már nem lesz vele gond! Még vannak hibák, a zenék között néha szünet, az állomásazonosító szignál után mindig szünet, de csak megoldodnak majd ezek is, és remélhetőleg jön majd műsor is!
Lehet még a Fornax DCM nem jól van bekonfigolva (tudtommal a Gold azt használ(t), legalábbis miskolcon, debrecenben az volt!

• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 222