RADIOSITE Fórum

• Rádió Smile - Kiskunfélegyháza - 89.9 MHz

#27168  Szerző: NagyBela

Üdv Jimmer!

Nos megkukkantottam a honlapot első körben a benyomásom teljesen pozitív!
Szépen rendezett megvan rajta minden ami kell sőt még egy kicsit több is.
Annyit hiányolok, hogy a reklámtarifák nincsenek fent az oldalon. Ez lehet, hogy üzletpolitikátok miatt van de egye fene. :)

Látom, hogy a stúdió jó összerakott. Egy kérdés: Fel van programozva az a Behri pult? :)

Műsorok és zenék tekintetében látom, hogy nem vagytok sablonosak. Jók a szignálok és kellemes hangvégtelű az egész rádió. Úgyhogy szerintem nincs szükség pro és kontrára.

További eredményes munkát és sok sikert Nektek!

Hajrá Smile! Csak így tovább!

(sok ilyen rádióra lenne szükség!)
 #26850  Szerző: jimmer

Felkerült a Túsz szabadító akció videója a http://www.radiosmile.hu -ra! Nézzétek nézzétek, izgalmas filmvetítés! Winnetou.. :D
 #26676  Szerző: SzD

:)

Csak kár, hogy a Blikk munkatársa nem tudja leírni rendesen a rádió nevét... :|
Most olvastam egy cikket, amiben a radiocaféról volt szó, és azt sem tudják soha rendesen leírni. Igaz nem caféradio-nak írják, de legalább a kezdőbetűjét (néha a c-t is) mindig nagybetűvel írják...pedig csupa kisbetű. :csukottszem:
 #24545  Szerző: jimmer

Reméljük nem. Mint kiderült, a szervernél volt sávszélbővítés és azért akadozott. Mi meg már a gépet szidalmaztuk, meg a pr telecomot. Igaz a netkapcsolattal sem vagyunk megelégedve, de az már más tészta.

Reményeink szerint hamarosan szert teszünk egy komolyabb webcam-ra is.

Igen, állandóra tervezzük.
 #24377  Szerző: SzD

Tök jó, hogy megy a webkamera!!! És végre már nem is akad meg. :)
Mostantól már állandó lesz?
 #24041  Szerző: bsector

Remek! :)
 #24040  Szerző: jimmer

Augusztus 20.-n egész napos élő kitelepülés a városközpontba, a Gorkij utcába.

Délelőtt érkezik hozzánk Fekete Krisztián Formula 3-as pilóta versenyautója és teljes szervízkamionja a szervízcsapattal. Az autót egész nap meg lehet nézni közvetlen közelről a Gorkij u-i nagy parkolóban, valamint ráadásként még egy versenyautót hoznak, amelyet a Club Player's kerthelyiségében tekinthettek meg!

A ráadás pedig délután 4körül: Fekete Krisztián pilóta bemutatója a Bajcsy utcán. További infók a www.radiosmile.hu -n.
 #23390  Szerző: jimmer

elhiszem, hogy nem újdonság csak nekem, mert frekin én most tudtam először hallgatni a balatoni adást.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 41