RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#24763  Szerző: Zoey

Obladioblada írta:
operator írta:Akkor úgy látom 9-ig tart mert pont mikor írtam akkor váltott át. :lol:
Mert ha menne be műsorvezető 6 órára, mint minden normális rádióban, akkor ilyen nem fordulna elő... Pfffffff. :yeah:
Hagyjuk ezt a rádiót, mert úgy selejt, ahogy van!
 #24665  Szerző: Obladioblada

operator írta:Akkor úgy látom 9-ig tart mert pont mikor írtam akkor váltott át. :lol:
Mert ha menne be műsorvezető 6 órára, mint minden normális rádióban, akkor ilyen nem fordulna elő... Pfffffff. :yeah:
 #24664  Szerző: operator

Akkor úgy látom 9-ig tart mert pont mikor írtam akkor váltott át. :lol:
 #24663  Szerző: operator

A jazz express nem este 20:00-tól reggel 06:00-ig tart? Mert még most reggel 9-kor is az szól. :S
 #24645  Szerző: VidámSrác

mgabor írta:És ráadásul nem fogadják el, csak ha konferálják, hogy mi szól épp :)
pont ezt akartam írni, és ide a fórumba is bemásolta valaki korábban, hogy az éjszakai autista (értsd: zene-zene-zene) jazz az ortt szerint nem számít közszolgálatinak.
 #24637  Szerző: mgabor

Obladioblada írta:
Zoey írta:este ez a sok jazz, ez sem egészen tiszta. Szerintem ha nap közben egy rádió tuccot ad, nem illik bele, ha este hirtelen átvált egyik percről a másikra lassú jazzre...
Leírom, hátha van akinek nem egyértelmű. Nem azért játszik a rádió ennyi jazzt éjszaka mert ennyire jó fej, és szeretne kitűnni, hanem mert az ortt csak a tematikus jazz zenei műsort (értsd, csak zene, és csak jazz) fogadja el, mint közszolgálat. Ha tematikusan rock, vagy dj vagy mindegy milyen zenei műsort csinálsz, az (kis hazánkban) nem közszolgálat. Az express mivel pedig nem felel meg a közszolgálatiságnak semmilyen formában (van is ebből baja az ortt-nél folyamatosan, csak egyszer ott is betelik a pohár), így akarják a százalékot javítani...

Ennyi.
És ráadásul nem fogadják el, csak ha konferálják, hogy mi szól épp :)
 #24636  Szerző: Obladioblada

Zoey írta:este ez a sok jazz, ez sem egészen tiszta. Szerintem ha nap közben egy rádió tuccot ad, nem illik bele, ha este hirtelen átvált egyik percről a másikra lassú jazzre...
Leírom, hátha van akinek nem egyértelmű. Nem azért játszik a rádió ennyi jazzt éjszaka mert ennyire jó fej, és szeretne kitűnni, hanem mert az ortt csak a tematikus jazz zenei műsort (értsd, csak zene, és csak jazz) fogadja el, mint közszolgálat. Ha tematikusan rock, vagy dj vagy mindegy milyen zenei műsort csinálsz, az (kis hazánkban) nem közszolgálat. Az express mivel pedig nem felel meg a közszolgálatiságnak semmilyen formában (van is ebből baja az ortt-nél folyamatosan, csak egyszer ott is betelik a pohár), így akarják a százalékot javítani...

Ennyi.
 #24635  Szerző: Zoey

Obladioblada írta:
operator írta:Amúgy meg hányok ennek a rádiónak a zenei világától és magától a rádiótól is.
A zenei világgal semmi gond nem lenne, ha lenne neki. A baj az, hogy nincs. Be lehet lőni a zenék alapján a legtöbb rádiót, csak annyiból, hogy két dalt meghallgatsz és tudod mi szól. Danubius zene, sláger zene, rádió 1, juventus, (megboldogult) gold fm, mr2, stb... Ezt nem lehet, mikor milyen hangulata van tótpetinek, hol mr2-s, hol danubius, mostanában gold fm, nem értem én sem...
Jaja, teljesen egyetértek. Nincs konkrét zenei arculat, ahogy a rádiónak sincs saját arculata. Mikor Barna Heni megérkezett a Goldtól, akkor nagyon az ő zenéikre álltak rá, hogy Henivel együtt a zenékből is a régieket kapják az átpártolók. De azóta jöttek ezek a semmilyen zenék, én múltkor el sem hittem, hogy ezt hallgatom, mert valami spanyol nyelvű kb. 8 perces dal ment, aminek be sem tudnám határolni a stílusát. Na meg este ez a sok jazz, ez sem egészen tiszta. Szerintem ha nap közben egy rádió tuccot ad, nem illik bele, ha este hirtelen átvált egyik percről a másikra lassú jazzre...
Ja, és engem a sok hírblokk ismétlés különösen idegesít.
 #24634  Szerző: Obladioblada

operator írta:Amúgy meg hányok ennek a rádiónak a zenei világától és magától a rádiótól is.
A zenei világgal semmi gond nem lenne, ha lenne neki. A baj az, hogy nincs. Be lehet lőni a zenék alapján a legtöbb rádiót, csak annyiból, hogy két dalt meghallgatsz és tudod mi szól. Danubius zene, sláger zene, rádió 1, juventus, (megboldogult) gold fm, mr2, stb... Ezt nem lehet, mikor milyen hangulata van tótpetinek, hol mr2-s, hol danubius, mostanában gold fm, nem értem én sem...
 #24623  Szerző: operator

Obladioblada írta:Azért az milyen, hogy egy pénteki napon nincs műsorvezetés? Legalábbis reggel én nem hallottam. És mennek a konzerv hírek... Értem, hogy 4 napos ünnep, de én ilyet még nem láttam...
Pedig ideje hozzászokni ennél a rádiónál... (Amúgy meg hányok ennek a rádiónak a zenei világától és magától a rádiótól is :vomit: ) :shoot:
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 97