de az is nem gyengén off, amit ti itt 8 hsz óta előadtok...
és RX csak jót akart...

és RX csak jót akart...
RXon írta:Már bocsi megint, de az ottani országos rádióknak is van topicja itt a radiosite-on sőt van pont témába vágó adótornyok topic is, és ha valaki bejelentkezik és látja, hogy jött oda hozzászólás szerintem meg is nézi, reagál is, ha tud valamit! Ezért nem értettük hogy miért ide irtál, nem gyengén off téma ...Pasa írta:De a legjobb az volt,hogy senkit sem erdekelt a nagy radiosite-on,hogy nem ad Kabhegy.Mintha ez mindennapos lenne.De a fikazas,az ertelmetlen offok idevalok.Jol van gyerekek.
Pasa írta:Na látod. Ezért nem értettük páran, miért ide írtál a kabhegyi adásszünettel kapcsolatban (ez a Rise FM topik).Mint irtam,direkt irtam ide,mert az MR2 topicba senki se irt.Gondoltam,hogy ha mar itt rajszol mindenki,csak feltunik...Erre mi jutott el par piskota agyaig?Hogy Kabhegyrol nem ad a Rise!Vicces volt.
RXon írta:Meg Kabhegyrol is a Rise jut eszebe nemelyeknek.Így van. Neked!
Sakál írta:Nem sertodtem meg.De ennyit a tenyszeru tajekoztatasrol...RXon írta:Az okoskodo nagy radiofigyelo elvtarsaknak: Napok ota a Rise-ra hokiztok,de azt nem veszi eszre senki,hogy Kabhegyrol fel napja nem ad 3 orszagos ado!!Ez mellekes,ez nem hir.A legfrissebb hir meg meg mindig a Rise vs. Pont.Ez eleg furi.Nem veletlenul irtam be ide.Meg Kabhegyrol is a Rise jut eszebe nemelyeknek.Semmi gond nincs ezzel, csak az, hogy ehhez a topichoz baromira nem kapcsolódik. Ez nem az a történet, hogy körbekiabálom a falut h tűz van a templomban. Több topicba is odaillik ez az információ, de ide pont nem. Ennyi. És ezért ne sértődj meg sztem.