RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#24921  Szerző: NagyBela

Chriss írta:tudás is kell,
Chriss!

Nagyon megfogtad a lényegét!

A szomorú viszont az, hogy Magyarországon rádiózni mindenki tud.
Ugyanígy ért mindenki a marketinghez, a szerkesztői munkákhoz ésatöbbi.
Sajnos ezt veszem észre. Legalább is nállamnál okosabb emberek ezt vallják.

Azt kellene már megérteni, hogy ez is ugyanolyan munka mint az összes többi.

Tudok, olyan rádiót, ahol a havi fizetés nem haladja meg a 40.000 forintot. Ott az ember műsort vezet, szerkeszt, vág, és interjúzik egyszemélyben. Adott esetben kel reggel ötkor.

Hármójuknak, meg az összes nagyobb rádió ,,kiváló" munkatársának ajánlanám, hogy a hangzatos nyilatkozattételek előtt menjenek el dolgozni és ha pár évet lehúznak tisztán szerelemből egy ilyen adónál akkor talán van helyük a szakmában.

Havi sok száz ezerért vagy milliókért én is szivesen beülnék röhögni a Danubiusba. Nem azért. Nem sajnálom tőllük a pénzt, de a kutya úristenit! Dolgozzanak is meg érte.
 #24908  Szerző: Pasa

Balázs alapból padló, esetleg a tévében lehet ő valaki, de a Boros-Bochkor is már súlyosan a múlt! Aki rájuk "élvez", igazából az is kövület (mivel Danubiuson kezdték '98-ban).
 #24870  Szerző: MrG

Chriss írta:azután néhány évvel ezelőtt Rádió Deejay...
amit frankón letagadott...
"a rádiózás egy új kihívást jelent számomra", vagy valami hasonlóan GEJL szöveget nyomott a Pirítós indulásakor adott interjújában. :torgyan:

bírom az ilyen faszkalapokat.
 #24869  Szerző: Chriss

nem!
előbb Z+/Viva, azután néhány évvel ezelőtt Rádió Deejay...
 #24866  Szerző: nyikolaj

Balázs is előbb volt rádios mint tv-s nem?
 #24862  Szerző: Chriss

tény, hogy a Danubius nem teljesít rosszabbul országosan, mint anno, de a reggeli műsor nem dob rajta, az biztos...

nincs ezen mit csodálkozni, a Balázst nem azért vitték oda, mert jó a hangja, vagy kiváló rádiós, vagy olyan nagyon humoros, hanem mert RTL celeb és majd figyelnek rá az emberek... a Vadon Jani sokkal jobb egyéniség, a Rákóczi meg legalább 600 éve rádiózik, valamiben mindkettő lenyomja a Balázst, ami szerintem kurva gáz...
szerintem a mai világban nem elég a nevemet adni valamihez, tudás is kell, lévén van 200 rádió és TV csatorna és a hallgató azonnal elkapcsolással büntet a legkisebb hibáért is...

én nem szeretem a Balázst, de hajlamos vagyok belátni, hogy tv-ben egyéniség (és jó), rádióban szánalmasan gyengének hallom/tartom...
 #24860  Szerző: djlacee

Szabi írta:
djlacee írta:
gejl
naneee :lol:
baj, hogy ezt írtam?
nem, csak szokatlan :D
 #24856  Szerző: MrG

SzD írta:Bukás?
Nem hiszem...
Meg szerintem nincs is nagyon kétségbeesve a Kész átverés miatt, meg nagyon amiatt sem, hogy nem ők a leghallgatottabbak. Bizonyára van neki miből megélnie. Induljunk ki abból, hogy nem is olyan rég minden második RTL-es műsort ő vezette, amivel gondolom nem kicsit szakított...
Balázs kit érdekel... lényeg, hogy a Pirítós bukta, bár szerintem is csak fel van fújva, ezért írtam, hogy gejl a cikk.
 #24855  Szerző: SzD

Bukás?
Nem hiszem...
Meg szerintem nincs is nagyon kétségbeesve a Kész átverés miatt, meg nagyon amiatt sem, hogy nem ők a leghallgatottabbak. Bizonyára van neki miből megélnie. Induljunk ki abból, hogy nem is olyan rég minden második RTL-es műsort ő vezette, amivel gondolom nem kicsit szakított...
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 109