mlaszlo írta:Jeek! Köszi a videókat, tényleg nagyon jó a kínálat és a videón is látszik, hogy a minőséggel sincs probléma. Ami egyedül nem tetszik, az a csatornák sorrendje, hogy szét vannak szórva a különféle tematikájú csatornák. Ennyiből a UPC-s csatornalista nekem szimpatikusabb, hogy egy-egy blokkban vannak az adott tematikához tartozó csatornák. Persze a többféle csomag miatt a PR-s csomag szerinti elrendezésnek is megvan az előnye.
Igen, a blokkok miatt van szétszórva. És blokkon belül van egyfajta tematika szerint csoportosítva. Ez azért jó mert van ugye 4 fajta csomag és ha valaki csak 1-re előfizető akkor nem kell ugrálnia az előfizetett és nem előfizetett csatornák között. A felnőtt csatornák meg érthető, hogy az utolsó helyre vannak rakva. Amúgy régen úgy volt a csatornalista, mint most a UPC-nél, hogy 1-től indult és tematika szerint volt rendezve, de nem volt valami jó, mert úgy volt, hogy pl. a Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Trav&Liv, Discovery Civilisation és Discovery Science egymás mellett volt és akkoriban még nem voltam előfizetője a 3 kis Discovery-nek és emiatt ha léptettem a csatornákat akkor erre bejött a nem engedélyezett üzenet.