RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#25094  Szerző: operator

Mondjuk szerintem az expressre jobban tesznek mint erre. :D
 #25088  Szerző: Zoey

operator írta:
lambda írta: Lenne egy jó rádió erre magasról tesznek rá! :(
Ez a Gold FM. :lol: (A Miskolcira is szartak azért állt meg folyton az adás)
Jaja, de még mennyiszer! Ja, én azt bírtam, amikor egy csomószor elment a hang a dalok közben, meg mikor mondjuk konferálták fel a dalokat. Ez kív.műsornál különösen jó volt, mert pl. amikor még hallgattam őket és kértem is dalt, akkor fel is akartam venni a széámokat, és néha azt nem hallottam így, mikor fog szólni a dalom, így nem tudtam beindítani idejében, néha meg ugye felvétel közben ment el az adás, így ekkor emiatt nem tudtam rögzíteni... Király volt.
Hiba, hiba hátán. - röviden így tudnám ezt a rádiót is jellemezni. Vannak még sztorik, majd írkálok, ha több időm lesz...
 #25076  Szerző: operator

lambda írta: Lenne egy jó rádió erre magasról tesznek rá! :(
Ez a Gold FM. :lol: (A Miskolcira is szartak azért állt meg folyton az adás)
 #24936  Szerző: lambda

Továbbra is erősen szaggat a 106,9! És azt sem értem, hogy miért nem lehet az adáslebonyolító programot úgy beállítani, hogy ne legyen szünet a szignálok (és alkalmanként a zénék) után!
Lenne egy jó rádió erre magasról tesznek rá! :(
 #24896  Szerző: lambda

Zoey írta:Lambda! Te csak a Gold zenéit szeretted, vagy a műsorokat, műsorvezetőket is?
Ja, és szerintetek lesznek műsorok Egerben? A hírek még mennek egyáltalán? És akadozik még az adó?
Nekem a zenéi tetszettek mint már leítram többször, jó volt, mert nem (csak) a csapból is kifolyó tucatzenéket adták, illetve azok közül szerencsére csak minimálisat! Műsorok tekintetében nem tetszett ennyire (nyíregyháza miskolc) legtöbb műsorvezetővel nekem személy szerint nem volt gondom, bár jobban odatehették volna magukat, és szerintem az ilyen "zenei órák" amikor csak zene megy egymás után elég gyérek. Én ha már rádiót hallgatok szeretem, ha szól hozzám valaki :)
Hát én Egerrel kapcsolatosan borulátó vagyok sajnos :( Az adás kb 1 napig jó volt, azóta ha rövidebb kihagyásokkal is, de folyamatosan szaggat. Tényleg nem foglalkoznak vele szerintem sajnos, pedig jó lenne ha működne már minden frankón :(
 #24843  Szerző: nyikolaj

Biztos emlékeztek még arra a játékra a Goldon,amikor kikellett találni,hogy mennyi a pénzösszeg.(tippelős játék volt-több,vagy kevesebb...)
Nos,én azon szerencsések közé tartoztam,akik nyertek valamennyi forintocskát(nagy nehezen...)58000ft-ot.
Pont Heninél nyertem,és mondta,hogy a Metropolba tudom átvenni a pénzt,mert ott van az(egyik)irodájuk.
El is mentem,ott egy fiatal csaj volt,és közölte,hogy sajnos most nem tudnak kifizetni,mert nem volt náluk akkor pénz....(KOMOLYAN)
És mit mondott a csajszi?Na mit?Hogy menjek be Ny.h-ra,mert ott van a központ meg minden.(próbáljam meg ott)Másnap reggel elmentem,(pont ott volt Vályi is)elmondtam amit mondtam,ők erre meg azt mondták,hogy ott csak a 102.6 nyerteseit tudják fogadni.Kicsit ekkor már elegem volt az egészből.De megnyugtattak,hogy megfogom kapni a nyereményemet.Végül is rá úgy 3 hétre tudtam megkapni a zsét.Már akkor is pénzszűkében voltak :fuckyou:
 #24646  Szerző: VidámSrác

Zoey írta:
VidámSrác írta:2006 végén miskolc végre reménykedhetett egy új helyi rádió megalakulásában, helyette jött ez a csaló banda a távirányítású műsorával. ha lett volna másik négy helyi kereskedelmi rádió miskolcon, leszartam volna, garázdálkodjanak csak, de így... most miért szeressem őket?
Jaja, én azt bírtam, hogy sokszor úgy álították be, mintha tényleg Miskolcról jönne az adás, nem lehetett tudni. Én, aki nem ismertem ezt a rádiót, sokáig nem tudtam, aztán kezdtem sejteni, hogy nem lehet Miskolcról az adás, mert Nyíregyházáról beszéltek, ottani dolgokról, mi történt velük éppen aznap ott, szóval gyanús lett... Rákérdeztem, de nem mondták el. Mit kell ezen szégyellni? - gondoltam magamban. Csak annyit mondtak, "nekünk vannak ilyen képességeink. Egyszerre több helyen is tudunk lenni". Na ja, meg sok más képességük is.
De most tényleg őszintén: el akarták titkolni a tudatlan hallgatók elől, hogy nem miskolci rádió ez? Biztos, mert akkor sokan hozzám hasonlóan csalódtak volna egy nagyot, hogy a rádió, amiről azt hitték, helyi, mégsem az. Persze lehet, másoknak ez nem számít, és tök mindegy, honnan szól a rádió.
igen, valahogy én is így gondolom. az emberek egy részének fontos az, hogy ami helyiként adja el magát, az valóban ott is legyen. másokat ez persze nem érdekel, mert nekik például a zene a legfontosabb, az meg nem, hogy honnan jön.
voltak azért óriási bakik a kezdetekkor: egy-két nem létező utcanév az útinformokban vagy a hírekben, azért néha lejött, hogy aki mondja, nemhogy nem miskolcon mondja, de sosem járt itt. ám ezeket leszámítva a gold fm nagyon ügyesen titkolta nyíregyháziságát, jó pár ismerősömnek kellett esküdöznöm, hogy a gold stúdiója márpedig nem miskolcon van, hanem szabolcsban. és még így is nehezen hitték el.
 #24644  Szerző: VidámSrác

Zoey írta:
VidámSrác írta: de ha ezzel nem is lesz gond, akkor csak emlékeztetőül, eddig mindössze 6 frekvenciát vettek el a gold fm-től: nemrég nyíregyháza, miskolc és debrecen, plusz anno püspökladány, karcag, és túrkeve. és innentől ugye nem nehéz kitalálni, mi lesz eger és tatabánya sorsa.
Tehát ezek korábbi frekvenciák, vagy a nyíregyházi, debrecenivel egyidőben szűntek meg? Nem tudtam, hogy itt is sugároztak. Külön frekijük is volt ezek szerint? Tehát ezek még az előtt szűntek meg, mint az ideiek? De gondolom együtt alakultak azokkal.
ez korábbi ügy persze, de a "szokásos" módon lett vége 2007-ben:
http://www.ortt.hu/hatarozatok.php?h_id=4872
http://www.ortt.hu/hatarozatok.php?h_id=5189
http://www.ortt.hu/hatarozatok.php?h_id=6207
és ne tévesszen meg az ágota elnevezés, az a gold fm-et takarja.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 222