Szabi írta:http://www.napi.hu/default.asp?cCenter= ... nID=417404Ha le is kapcsolták, akkor gyorsan visszakapcsolhatta a Rise, mert itt a XI. kerületben a Rise FM szól.
A cikk szerint már lekapcsolták a "pilácsot" a Citadellán, igaz ez?
Szabi írta:http://www.napi.hu/default.asp?cCenter= ... nID=417404Ha le is kapcsolták, akkor gyorsan visszakapcsolhatta a Rise, mert itt a XI. kerületben a Rise FM szól.
A cikk szerint már lekapcsolták a "pilácsot" a Citadellán, igaz ez?
Szabi írta: Azon morfondírozom, hogy Mák Kata vajon a Mészáros utca 58/B-be ment-e nyaralni, vagy a Naphegy térre?Lassú vagyok, nekem csak most esett le
Szabi írta:A legjobb hogy mindkét hely 2 utcányira van!FMdarkside írta:Gondolod, hogy a hirdetők kártérítést követelnének majd?igaz... majd nyomtalanul eltűnnek, aztán mehet utánuk Mulder és Scully.
Kb. egy hete nem lehet tisztán venni a Riseot.
Az az jogosan visszakövetelhetnék a pénzüket a hirdetők, egy hétre visszamenőleg.
ezt hogy fogják kimagyarázni...
Istenem, Gold FM 2... bár igazából nem arany, hanem "réz".
Azon morfondírozom, hogy Mák Kata vajon a Mészáros utca 58/B-be ment-e nyaralni, vagy a Naphegy térre?
Szabi írta:Érdekes volt Mák Kata beköszönése... "Ez most Kívánságműsor? Elmentünk nyaralni, lehet kérni régi témázgatásokból!"Mák Kata már a múlt héten is nyaralt, legalábbis a hét közepén amikor belehallgattam, már akkor is a régebbi témázgatásokból volt válogatás.![]()
![]()
![]()
Vissza is álltak a téli műsorrendre, megint szombat-vasárnap a hétvége.
FMdarkside írta:Gondolod, hogy a hirdetők kártérítést követelnének majd?igaz... majd nyomtalanul eltűnnek, aztán mehet utánuk Mulder és Scully.
Kb. egy hete nem lehet tisztán venni a Riseot.
Az az jogosan visszakövetelhetnék a pénzüket a hirdetők, egy hétre visszamenőleg.
ezt hogy fogják kimagyarázni...
Szabi írta:Szerintem te meg felreertettel.RXon írta:Na mi van faszikaim,most egyikotok se rikacsol,hogy nem a topicba illoket irogattok??Szabi!Most mehet az off,a Pont Fm,es egyebb radiok elemezgetese??Kurva erdekes...Szóltam én az elmúlt napok offjaiért egy szót is?
A válasz igen: "Legyen mondjuk az MR2-ben téma, azt viszonylag sokan látogatják és "érintett" is a dologban. Szóval a kabhegyes dolgot folytassuk ott légyszi." - utalva ezt kabhegyre.
Szóval szerintem ezt elcímezted.![]()
Tőlem akár mehet a téma az eszkimókról is ebben a topicban és a Pont FM-ben, úgysem sokáig tart ez az állapot már, gondolom.