RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#25249  Szerző: RXon

Hihetetlen,hogy meg mindig erre elveztek.Idaig hallatszanak a nyogeseitek.:D Bar leszarom,de picit ugy erezni,hogy elszaladt 1-2 emberkevel a lo.Tenyleg nem erdekel,de nehogy az legyen,hogy a Rise jogi utra terel itt par becsuletserto hsz-t,az irojat,meg a forumot.En csak szolok,hogy nem erne meg...
 #25247  Szerző: MrG

Hooshee írta:Szabi:

"Igenám, de az, hogy egyik nap kiadnak egy kétoldalas sajtóközleményt konkrétumok nélkül, másnap pedig egy másikat, rövidet, konkrétumokkal, amikre ugyan nincs semmi bizonyíték, az nekem gyanús."

Mi volt ebben a konrétum, azon kívül hogy ismerik a 10es számrendszert?
Igazából semmi... :down:
 #25246  Szerző: Hooshee

Szabi:

"Igenám, de az, hogy egyik nap kiadnak egy kétoldalas sajtóközleményt konkrétumok nélkül, másnap pedig egy másikat, rövidet, konkrétumokkal, amikre ugyan nincs semmi bizonyíték, az nekem gyanús."

Mi volt ebben a konrétum, azon kívül hogy ismerik a 10es számrendszert?
 #25245  Szerző: MrG

Minél több ilyen sajtközleményt adnak ki, annál jobban elássák magukat... ez már menthetetlen. Totál el vannak adósodva, aki meg náluk hirdet ezek után, az hülye.

A kérdésedre nem tudom a választ, de a http://www.ecegjegyzek.hu -n utána tudsz nézni a RiseFM Kft. tulajainak. Arról, hogy melyik offshore cég mögött ki áll, fogalmam sincs.
 #25244  Szerző: FMdarkside

Oké, a cikk alapján, most úgy néz ki, hogy a Rise nagy kegyesen megvette a céget, hatalmas adósságállománnyal, majd pár 10 millió forint fizetési kötelezettséget fedeztek fel a Rádió Infórum kft.-vel kapcsolatban, amit Rónai Egon és az Egopress kft. eltitkolt előlük, ez nekik majd 100 milliós kárt okozott, illetve ezeknek az ügyeknek egyenes következmény, hogy így lejáratódtak új tulajként.
Plusz hozzá jön még a majd egy hete tartó sajtóközlemény háború,
és hitelrontásért még 100 milliót várnak Rónai Egontól...

Összefoglalva: A Rise úgy jut hozzá egy frekit birtokló céghez, hogy még a Rónai Egon fizessen nekik...

Innen üzenem a Rise vezetőinek: KEVESEBB KOKAINT TEGYETEK A KÁVÉBA A SAJTÓKÖZLEMÉNYEK KIADÁSA ELŐTT!!!!!
(igen ordítok, hogy biztosan meghallják!)

Kérdés: Igaz, hogy a Vizoviczky áll a Rise mögött? (nem tudom hogy kell leírni helyesen, csak azt, hogy az összes nagyon szórakozóhely az övé: Dokk, Bank Dance Hall, stb.)
 #25243  Szerző: MrG

Vége a szezonnak... igaz, hogy a nyári műsorrend a médiaajánlatuk alapján még csak 1 hét múlva ér véget, de már vissza is álltak a télire (ahol szombat és vasárnap a "hétvége", nem hétfő-kedd).
 #25239  Szerző: MrG

risefm2009 írta:Pont Fm-et sem értem egyszer elment januárban, most mi az hogy ő visszajött ide augusztusban mikor eszt a frekvenciát a RiseFm müködteti!
és akkor miért nem volt eddig pontfm Jan,feb,mar,apr,maj,jun,júl,??
Azt írták, hogy májusban vásárolták vissza, mivel a RiseFM nem teljesítette a kötelezettségeit (pontos részleteket nem ismerek). Májustól már elvileg lehetett volna Pont FM, csak gondolom Rónai adott még nekik haladékot a tartozások rendezésére, vagy vmi hasonló...

Mindegy... a végén csak egy maradhat, az meg majd kiderül, hogy melyik lesz. :)
  • 1
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 470