egy másik fórumon írta szaboZE nevű emberke.
Hagyjuk hogy melyik zene jobb-rosszabb, mindenki különbözik. A Roxy és a Rise merőben különbözik szerintem, de mint ahogy én se mondom meg két rockzene stilusbeli különbözőségét, gondolom te sem vagy naprakész az elektronikus zenei irányzatokban. Nekem mindenesetre a rise szólt a roxy helyett, ezért vált érdekessé számomra az ügy. Előtte hallgattam a Pont FM-et, de már annyi pofázás ment rajta, hogy kénytelen voltam egy idő után hanyagolni. A rádióban azért ott volt a csatorna beállítva, így vettem észre, hogy van egy új adó. Itt két rádióadó harcáról van szó. Ahogy nekem levetődött a hír, a Pont FM vásárlásakor mindkét fél hibázott. A Pont FM mi a francnak vette vissza a jogot, ha egyszer már eladta?
Mert nem fizették ki.
Miért nem indított egy másik frekvencián műsort?
Miért pályázzon, fizessen egy másik frekit, ha az a cég akinek eladták nem fizetett érte? Kérik vissza.
Érthető, hogy a Rise-nak nem kis lébe került bekerülni Budapestre, nem akarja magát könnyen adni. Remélem a Rise-nak eszébe jut inkább egy másik frekit bérelni és megoldódik a helyzet.
Mivel egy kanyi fillért nem fizettek érte, a Rise az elmúlt több mint fél évben, nem sokaban érezte a változást a Balatonhoz képest...

azt hiszem..