VidámSrác írta:"Közöd?"nyikolaj írta:Ha felhívnánk az Expresst ezzel a kérdéssel,kivi lennék rá,higy milyen választ adnának.Barna Heni fejből vágja az összest![]()
![]()

VidámSrác írta:"Közöd?"nyikolaj írta:Ha felhívnánk az Expresst ezzel a kérdéssel,kivi lennék rá,higy milyen választ adnának.Barna Heni fejből vágja az összest![]()
![]()
nyikolaj írta:Ha felhívnánk az Expresst ezzel a kérdéssel,kivi lennék rá,higy milyen választ adnának.Barna Heni fejből vágja az összest
nyikolaj írta:Persze,hogy nincs.Amugy az összes freki közül a 101.8 rendelkezik a legnagyobb lefedettséggel.Nem tudjuk mik a pontos adatok, ezért írtuk be a maximumot, amit kisugározhatnának:
Elég sok helyen voltam most a napokban:Debrecen NyH,Sárospatak,T.újváros na és Miskolc.Ezeken a helyeken a 101.8mhz-en hallgattam.Hozzáteszem,hogy autóban,de a lényeg,hogy a 93.6 teljesítménye szerintem is hazugság.
Az ortt ezt miért nem veszi figyelembe?
lambda írta:A radiosite adatlapja szerint a szikszói adójuk 5kw-os! Gyanítom akkor a sugárzó antannáik valami pincében vannak elhelyezve, mert ehez képest elég csekély területet fed le ..... Hogy van ez?Passz!Ezt a kérdést már én is felvetettem.Ez nincs 5 kw az tuti.
Zoey írta:Ebben teljes mértékben egyet értek.Obladioblada írta:Hagyjuk ezt a rádiót, mert úgy selejt, ahogy van!operator írta:Akkor úgy látom 9-ig tart mert pont mikor írtam akkor váltott át.Mert ha menne be műsorvezető 6 órára, mint minden normális rádióban, akkor ilyen nem fordulna elő... Pfffffff.