RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#25482  Szerző: FMdarkside

Most leszek igazán kíváncsi, de azt hiszem, most már itt nem off-olok. :)

Rest In Pieces - nyugodjék darabokban... :hehe:
 #25473  Szerző: MrG

mgabor írta:wihihí, advertum :lol:
Egyik kutja másik eb, sajnos ez van. :csukottszem:
 #25471  Szerző: mgabor

wihihí, advertum :lol:
 #25454  Szerző: FMdarkside

Hooshee írta:
Szabi írta:
FMdarkside írta:Szerencsétlenek, teljesen oda voltak egy olyan bagázsért akikkel megeshetett ez az egész!
A bagázs (ő szavukkal élve: "a kis brancs") tehet róla, nem a sors, vagy a hallgatóik.
Így van. A hallatók nem hibásak ezért az egész történetért, ha valakit lehet sajnálni ebben a kérdésben, azok ők. Még akkor is, ha most alapvetően utálják a Pontot.
Annó, mi is hogy gyűlöltük a Rise-t.
De "most a kucka újfent fordult'...:)
 #25453  Szerző: Hooshee

Szabi írta:
FMdarkside írta:Szerencsétlenek, teljesen oda voltak egy olyan bagázsért akikkel megeshetett ez az egész!
A bagázs (ő szavukkal élve: "a kis brancs") tehet róla, nem a sors, vagy a hallgatóik.
Így van. A hallatók nem hibásak ezért az egész történetért, ha valakit lehet sajnálni ebben a kérdésben, azok ők. Még akkor is, ha most alapvetően utálják a Pontot.
 #25448  Szerző: MrG

#25447  Szerző: FMdarkside

Gyerekek én sajnálom a RiseFM hallgatóit, őszinte szívvel.
Szerencsétlenek, teljesen oda voltak egy olyan bagázsért akikkel megeshetett ez az egész!

Üzenem a hallgatóknak, hogy ne váltsanak a 88.1-ről. :)

Miért is?! Ja, mert Long Live Rock 'n' Roll!!!!!!!!
 #25446  Szerző: mlaszlo

Szabi írta:Nagyon várom, hogy hogy kommunikálják majd a teljes bukást.
Én azért kicsit sajnálom. Nem voltam törzshallgató, de azért néha jó volt odakapcsolni (a Daylight show volt amit nem bírtam). Most párszor belehallgattam a Roxy-ba, lehet hogy a zenei kínálat majdnem ugyanaz, viszont a műsorvezetés nekem nagyon hiányzik. A Rise FM-en se volt valami nagy szám, de mégis valaki megszólalt néha a számok között.
  • 1
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 470