RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#26482  Szerző: Pasa

Kép

Utasbarát! :lol: :lol: :lol:
 #26467  Szerző: Pasa

LuciFerko írta:Nos reggel a Vácis meg Árpádos buszokon tuti lesz balhé :D Mind2 suli tele van szkinheddel.
Hehe, végre történik valami érdekes. :hehe:
 #26466  Szerző: LuciFerko

Ellenőrzési hónap indul a buszokon - roma jegyellenőröket alkalmaz az Alba Volán
http://www.szekesfehervar.hu/index.php?pg=news_60660

Nos reggel a Vácis meg Árpádos buszokon tuti lesz balhé :D Mind2 suli tele van szkinheddel.
 #26457  Szerző: djlacee

Miskolc, Debrecen, Pécs .. stb
... Győr ;)

Ja és hidd el, nem fogja leszarni a BKV, hiszen bármennyire "szarok" is a Credo -k, az áruk is alacsony ... márpedig a BKV nem áll pénzügyileg csúcson ...
 #26452  Szerző: tomee87

Pasa írta: Ezt nem tudtam. De például a BKV használt Volvói is jók még mindig.
Vidéki nagyobb városokban érdemes körülnézni busz téren :) Miskolc, Debrecen, Pécs .. stb. valahogy sokkal jobban állnak járműtéren, mint a BKV.
Miskolcon az MAN és Neoplan Centrolinerek (Bp. is tesztelték pár hete), Debrecenben a VOLVO-k, Pécsett a Mercedesek dominálnak az új buszok terén.
Nekem a Volvo buszokra nincs panaszaim, amik erre járnak, stabilak, megbízhatóak és modernek, szerintem még az MAN gyárt mostanában jó minőségű és modern buszokat. Nem véletlen van tenderen Miskolcnak 55 új Neoplan-MAN busz beszerzése.
Credo az mindig azzal jön, h a BKV-nak így meg úgy gyárt.. észrevehetnék már, h a BKV le se szarja őket.
 #26447  Szerző: Pasa

jeek írta:számos jobb, megbízhatóbb és modernebb busz van már ma piacon
Ezt nem tudtam. De például a BKV használt Volvói is jók még mindig.
 #26444  Szerző: tomee87

Pasa írta: Hát pont ez az! Nem vesz a BKV, mert "nincs rá pénz".
Jobban is jártok még nem vesz ilyet nagy számban.. számos jobb, megbízhatóbb és modernebb busz van már ma piacon, itt nyilván nem a BKV által vásárolt használt buszokra gondolok.
A Debreceniek például úgy néz ki jól döntöttek a VOLVO Cívisbuszaival, már lassan 3. hónapja futnak és panasz nem nagyon van rájuk, mondjuk kiváncsi leszek a BKV-s használtbuszokból mit hoznak ki, de szerintem nem sok jót.
 #26439  Szerző: Pasa

djlacee írta:Hogy érted? Ez(ek) a busz(ok) direkt Budapestre vannak tervezve
Hát pont ez az! Nem vesz a BKV, mert "nincs rá pénz".
 #26438  Szerző: djlacee

Pasa írta:Na és ilyenkor hol van a gyökér BKV :question: :question: :question:
Hogy érted? Ez(ek) a busz(ok) direkt Budapestre vannak tervezve
 #26435  Szerző: Pasa

Na és ilyenkor hol van a gyökér BKV :question: :question: :question:
  • 1
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 219