RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#25599  Szerző: tomee

Igazából a magyar médiában már bevett szokás egymást burkolt fikkantása. Mindenki tud minimum egy példát rá felhozni az elmúlt évekből. A Roxy háza táján most nyilván nagy az öröm, mert nem egyszerűen baszott ki vele a Rise a tevékenységével. Hogy a Bárányék minek örültek ennyire, az számomra nem teljesen tiszta. Kérdés, hogy vajon a saját malmukra fogják-e tudni hajtani ezt a hirtelen jött előnyt. (Meglepődnék, ha igen)
 #25597  Szerző: Attis

risefm2009 írta:Nem adja fel a Risefm! Vissazfog térni! ezzaz Hajrá RiseFm Hajrá Risefm...

:D :D :D :D :D :D :shock: :shock: :D
Kedves automata! Honnan veszed ezt?
Sokkal nagyobb annak a valószínűsége, hogy végleg eltűnik Balatonról és a netről is a Rise, mint hogy visszatér valaha is. Főleg a 88,1-re.
Ha valami óriási meglepetés is születne a bíróságon, az mire másodfokon is hatályba lépne, már 2011-et írnánk. Akkor meg már ki emlékszik arra, h volt egyszer egy Rise FM is?
 #25596  Szerző: Cicoo

Ma Roxy-t hallgattam reggel. Lement az I Love Rock'n'Roll-nak valami Alex Gaudino-s remixe. A szám után ilyen megszólalás: ez egy remix volt (ha pontosan nem is, de ez volt a lényeg), "nálunk nem rock és dance megy egyszerre, mint más rádiókon". Az első gondolatom az volt, hogy ha már a kedves úriember DJ létére nem ismer különbséget a house és a dance között, akkor csak ennyit üzennék: csönd, és játssz inkább funky zenét, fehér fiú, hátha azt még felismered.. :D
Egyébként meg szánalmas ez a fikázás. Hihetetlen, hogy tényleg nincs jobb témájuk, ráadásul csak mosógépfrekvenciás ipari taknyot képesek játszani. A Rise-on meg legalább néha el lehetett csípni egy-egy rendes zenét, pedig véletlenszerűen, max. fél órára hallgattam bele.
 #25594  Szerző: risefm2009

Az egyetlen normális adó Budapesten és erre lekapcsolják..

Nem adja fel a Risefm! Vissazfog térni! ezzaz Hajrá RiseFm Hajrá Risefm...

:D :D :D :D :D :D :shock: :shock: :D
 #25572  Szerző: Chriss

szerintem a színvonal teljesen rendben van!
szuper high-tec rádióhoz intelligens kommunikáció!
:sick:
 #25542  Szerző: fofla

Neked sikerült az élet!
Bár ez a káosz csak nektek, nekünk érdekes. A hallgató leszarja!
  • 1
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 470