RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#25955  Szerző: Richmonde

lacita írta:Sziasztok. Tudja valaki hogy mi a címe annak a számnak ami Akva alatt szól a Roxyban? A segítséget nagyon köszi!
Funkagenda & Mark Knight - Man With The Red Face
 #25898  Szerző: mlaszlo

A Roxy nagyon elcsendesedett, RDS van, de nem szól rajta semmi.
 #25657  Szerző: lacita

Sziasztok. Tudja valaki hogy mi a címe annak a számnak ami Akva alatt szól a Roxyban? A segítséget nagyon köszi!
 #25600  Szerző: Dani

Ha valaki olvassa esetleg a roxy-ból ezt a topicot,neki üzenném hogy egyenesen felháborító ami most is megy a nightmixbe!Komolyan ennyire nem törődnek a hallgatókkal?!Ez a Jován mix ugyanis kb.36.alkalommal megy a roxyn!!Nem értem ezt az egészet!!!Újjászületésről volt szó!Ehelyett ez a rádió egyre mélyebbre süllyed!Roxy!!!Ébresztő!
 #25569  Szerző: Szomee

Mostanság biztos nem akarnak uj embereket, mert mint válasz e-mailjükből meg lehet tudni, eegyelőre csak egy adatbázist csinálnak, amiből később válogathatnak (feltételes módban)

Mondjuk nem ártana valamit gyorsan lépniük, mert igy hogy nincs konkurencia, ujra visszaszerezhetnék régi fényüket...
 #25545  Szerző: bsector

orrhang írta:Hol keresik őket? Kinél lehet jelentkezni!
Nem lepődnék meg, ha átvennék a Rise arcait. :) :boldog:
 #25497  Szerző: orrhang

Hol keresik őket? Kinél lehet jelentkezni!
 #25489  Szerző: mlaszlo

lambda írta: Egy szóval sem említettem, hogy bombsztikus volt, bár ez viszonyítási alap kérdése, az tuti, hogy a Roxy reggeli műsorához képest sokkal jobb volt! :)
De hagyjuk itt a "többi" csatornát, én bizom benne, hogy a Roxy is összedob majd egy ütős kis napi műsorstruktúrát, esetleg új arcokkal (tudom, hogy már keresik/keresték őket :) és tényleg lesz egy ütős dance rádió!
Tényleg jó lenne, ha normális műsorvezetést kapna a Roxy, mert a jelenlegi az tényleg szinte egyenlő a nullával. Viszont már jó ideje nem történt változás e téren, így nem hiszem, hogy most a legnagyobb konkurencia megszűnés után változtatnának :(
 #25462  Szerző: Promenád

Nem kiábrándító, ez mindenhól így müködik, tísztelet a kívételeknek.
  • 1
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 333