Figyelj!
Én privátban nagyon szívesen leírom neked,
ahol te vagy, onnan úgy látod a dolgokat,
hogy én hogyan látom itt a dolgokat. Én dolgoztam egy kisvárosi rádióban nem is oly régen ott 2M Ft-ot tudtunk összeszedni havonta ügynökségi pénzek nélkül. Azért nem írom, hogy nem kaptam rá felhatalmazást, mert a médiában dolgozókat általában (te is ott dolgozol ,tehát bizonyára téged is) titoktartási szerződések kötik és ez már kimerítheti az üzleti titok fogalmát. Ez a rádió mondjuk 50.000-es hallgatottsággal bírt. Itt mi összeszedtünk ennyit. Tudom, hogy a megyeszékhelyi rádióknak mennyi a bevétele és az nem 5 millió forint havonta!!!!
te is tiszteld mások nézőpontját,
A nézőpont az egy dolog , a valóság más!
esetleg tapasztalták... és hidd el, ők a többség...
NE haragudj, de .. na ezt, hogy is írjam, hogy ne bántsalak meg és ne tarts bunkónak. Kb egy éve abbahagytam a fórumozást , mert az volt a tapasztalatom, hogy különböző helyi kis rádióban dolgozó, annyira nem sikeres és nem tehetséges emberek írják le a véleményüket olyan dolgokról, amiről fogalmuk sincs. Most is ezt érzem és vszinű inkább megtartom magamnak a véleményem a továbbiakban.
"kicsit belegondolsz és rájössz..."
A kereslet csökkent, ezért a vállalkozások úgy gondolják többet reklámoznak, hogy jobban el tudják adni a termékeket. Még mielőtt megvádolnál azzal, hogy légből kapott infó, felmérések és tapasztalatok vannak róla. Lehet, hogy egy kis helyi rádióban nem így működik, de a profibb kereskedelmikben többnyire igen.
ahhoz tehetség is kell..."
Akármennyire is vitatod, bizony tehetség kell hozzá, hogy ne óránként 1000 Ft-ot keress és 8 óra munkával havi szinten 160.000 Ft-ot keress. Ne haragudj, de azt a rádiót, amelyik 8 órában foglalkoztatja műsorvezetőit (műsorvezetőkről és nem szerkesztőkről beszélek) azt én kinevetem, úgy ahogy azt a nagyobb rádiót is, aki havi 5 millióból gazdálkodik, az inkább hagyja abba és adja át a terepet másoknak, akik majd ügyesebben csinálják.
MÉg egy magánvélemén: Pont az ilyen 1000 Ft-os emberek miatt tart ott a szakma, ahol!!
Ezzel én lezártam, ha gondolod privátban válaszolok a kérdéseidre, de azt hiszem ez nem ebbe a topicba tartozik már