Szóval, aki 1000 Ft-ért dolgozik, vagy netalántán 8 órát tölt rádiózással/nap, az tehetségtelen, amatőr, és tiltsák el a mikrofontól. Jól értelmeztem?
NEm, nem értelmezted jól! El kell kezdeni valahol, igazad van, de erre egy kereskedelmi rádión belül is megvannak a ranglétrák.
Olvasd végig légyszives mégegyszer ,amit írtam. Az a gáz, amikor egy kezdő megcsinál valamit, amit egy profi csinálta azelőtt fele annyiért és ezért a profi lesz hátrányban esetleg válnak meg tőle. Ezt írom már mióta és ne haragudj, lehet, hogy nem fog tetszeni, vagy nagyképűnek tűnök, igenis fizessék meg a jó műsorvezetőket és ha te egy kezdő vagy, rutin nélkül ne vágj alá, annak aki lehet, hogy félkézzel legyűr mindenben , mégis hátrányba kerül csak ezért mert te olcsóbb vagy!!!
8 órát tölt rádiózással/nap, az tehetségtelen
Ezt sem mondtam. Én töltöttem napi 12-t is, de nem adásban és csak műsorvezetőkről beszéltem. Az a rádió, aki megengedi magának, hogy egy műsorvezetője 8 órát legyen adásban, az nem rádió. Mellesleg megjegyzem már 6 órát is nagyon nehéz levezetni úgy ,hogy friss maradj.
Arra nem gondolsz, hogy mindenkinek el kell kezdenie valahol, és nem csak országos és megyeszékhelyi rádiók léteznek?
Jajj úgy imádom ezt a mindenkinek el kell kezdenie valahol c. dolgot. Mért szerinted mi , hogy kezdtük??? Fénymásoltunk, kávét főztünk, végigjártuk a ranglétrát és aztán ha tehetségesnek találtattak megfizettek, de semmiképpen nem úgy csináltuk, hogy a másik alá vágtunk azért, mert fele annyiért megcsináltuk ugyanazt. Aki meg nem volt tehetséges ment programozni, tanítani... Nem kell mindenkinek rádiózni!!
2 Vannak a kisköznek álcázott kereskedelmik is, amik nagyon nagy hátrányba hozzák a tisztességesen működőket. Túl sok rádió van és túl sok olyan ember,aki többet gondol magáról, mint ami!!!
Nem az a jó rádió, amelyik a legtöbb bevételt termeli
Kereskedelmiről beszélsz? Mert akkor nagyon rosszul látod a dolgokat, ugyanis az a legjobb rádió, amelyiknek a legnagyobb a hallgatottsága és a legtöbb bevételt termeli
(Én már találkoztam már olyan rádióssal, aki sok éves tapasztalattal sokáig ingyen dolgozott, pusztán lelkesedésből..)
1. Én nem alkaznék olyan rádióst ,aki hajlandó ingyen dolgozni
2. Gondolj már bele mennyire megalázta magát!