RADIOSITE Fórum

• Pont FM

#25861  Szerző: mlaszlo

Cicoo írta: Attól függ, mekkora az adósság.. Egyébként valószínűleg találni fognak valakit, lévén fővárosi frekvenciáról van szó. Az más kérdés, hogy az esetleges jelentkezőnek valami nagyon extrát kell alakítania, ha pluszban akar kijönni az egészből.. Szóval szerintem a sablonrádióknak esélyük sincs. Az más kérdés, hogy mivel lehetne előrukkolnia cél érdekében, arculatilag és zeneileg.. :roll:
Kíváncsi leszek mi lesz a sorsa. Mindenesetre nem lesz könnyű dolga majd az új befektetőnek, zenei téren nem tudom milyen új dologgal lehetne még próbálkozni.
 #25842  Szerző: Cicoo

mlaszlo írta:Szerintetek lesz olyan befektető vagy esetleg jelentkező a frekvenciára, aki adóssággal átvenné a céget és egy új rádiót indítana?
Attól függ, mekkora az adósság.. Egyébként valószínűleg találni fognak valakit, lévén fővárosi frekvenciáról van szó. Az más kérdés, hogy az esetleges jelentkezőnek valami nagyon extrát kell alakítania, ha pluszban akar kijönni az egészből.. Szóval szerintem a sablonrádióknak esélyük sincs. Az más kérdés, hogy mivel lehetne előrukkolnia cél érdekében, arculatilag és zeneileg.. :roll:
 #25823  Szerző: mlaszlo

Zsolt írta:Elhangzott egy Rónai Egon interjú a ma reggeli KeljFelJancsiban.
Itt meghallgatható: http://tinyurl.hu/hxh6/
Forrás: http://www.mrhow.eu
Érdekes volt az interjú, mondjuk a másik felet is jó lenne meghallgatni.
Ha jól értem, akkor csak ideiglenesen jött vissza a Pont FM. Szerintetek lesz olyan befektető vagy esetleg jelentkező a frekvenciára, aki adóssággal átvenné a céget és egy új rádiót indítana?
 #25813  Szerző: mlaszlo

FMdarkside írta: Vagy rossz az antennád, vagy alagútban hallgattad csak.
Nekem tökéletesen és tisztán jön kocsiba is, otthon is.
Ez gondolom attól függ, hogy merre mész a kocsival, a Pesti oldalon valószínűleg szebben szól, viszont Dél-Budán nagyon gyengén jön, autóval közlekedve nem jön folyamatosan tisztán, házon belül pedig csak erős antennával jön be tisztán, pl. mobiltelefonnal alig tudom befogni, míg az összes többi Budapesti rádió tisztán jön.
De Érden is alig jön be, míg a Rise-al nem volt ilyen gond. Gondolom ennyit számít, hogy a Száva utcai adó alacsonyabban van és nincs olyan jó elhelyezkedése, mint a Citadellának.
 #25810  Szerző: FMdarkside

Riddick írta:Vidéki lévén nem tudom soxor hallgatni a pesti éter különlegességeit, de most hétvégén volt szerencsém tapasztalni, hogy a Pont Fm kb. egy román kisközösségi rádiót megütő hangminőségben szólt. Ez mindíg így van, vagy csak elhagyták a papírt amire tavaly a preseteket felírták? :hehe:
Vagy rossz az antennád, vagy alagútban hallgattad csak.
Nekem tökéletesen és tisztán jön kocsiba is, otthon is.
 #25804  Szerző: rsite1

LewyDee írta:
RocKer írta:
LewyDee írta:Ímádlak Pasa!:) Egy valamit gondolj újra hogy egoék a Riseékat rendesen átverték azzal hogy eltitkolták a tetemes tartozást ami az infórum kft-nek van. Nem hiába van a bíróságon az ügy.

You are listening to RiseFM?:)
Te nagyon okos kisgyerek! Gondolkozz már! Szerinted, ha 3 hónapig vizsgálgatták a céget megvétel előtt nem tudták mik a kintlevőségek? Ezt nem lehetett eltitkolni, s nem is lett eltitkolva, csak valamit a Rise-nak is mondania kell....
Na majd később több infó birtokában mást fogsz mondani. Addig se koptasd feleslegesen a billentyűzetet, mert drága:P :D
lazítsatok már. :)
 #25794  Szerző: Riddick

Vidéki lévén nem tudom soxor hallgatni a pesti éter különlegességeit, de most hétvégén volt szerencsém tapasztalni, hogy a Pont Fm kb. egy román kisközösségi rádiót megütő hangminőségben szólt. Ez mindíg így van, vagy csak elhagyták a papírt amire tavaly a preseteket felírták? :hehe:
 #25792  Szerző: mgabor

köll ide ez a stílus, cicáim? :mellow:
 #25791  Szerző: LewyDee

RocKer írta:
LewyDee írta:Ímádlak Pasa!:) Egy valamit gondolj újra hogy egoék a Riseékat rendesen átverték azzal hogy eltitkolták a tetemes tartozást ami az infórum kft-nek van. Nem hiába van a bíróságon az ügy.

You are listening to RiseFM?:)
Te nagyon okos kisgyerek! Gondolkozz már! Szerinted, ha 3 hónapig vizsgálgatták a céget megvétel előtt nem tudták mik a kintlevőségek? Ezt nem lehetett eltitkolni, s nem is lett eltitkolva, csak valamit a Rise-nak is mondania kell....
Na majd később több infó birtokában mást fogsz mondani. Addig se koptasd feleslegesen a billentyűzetet, mert drága:P :D
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 55