RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#26445  Szerző: Zoey

LuciFerko írta:(22:53) Brigóca:
*amúgy meg rádiót szoktam hallgatni legtöbbször
*ott meg van minden
(22:53)             LaCcC            :
*melyiket?
(22:53) Brigóca:
*vagy a miskolc gold fm-et
*vagy a juventust
*az már mióta nincs..:P
(22:54) Brigóca:
*de van
(22:54)             LaCcC            :
*mármint goldfm
*ne mondd
*hát a héten is azt hallgattam
(22:55) Brigóca:
*barátnőm is azt hallgatja

:hit: :hit: :hit: :hit: :hit:
Ez mekkora nagy! Ez szimpla msn/chat vagy egy fórumon olvastad? Nem tudom, egyesek milyen világban, milyen városban élnek. Ez tipikusan az "ez menő, tehát ezt mondom én is" eset. Csak kár, hogy Brigóca egyszer nem is hallgatta a Gold FM-et, csak mivel ez volt anno a gimijében a menő, azt mondja, ő is mindig ezt hallgatja. Na most beszívta... És elgondolkodhat akkor újra, hogy most mi is a menő...
Kösz Luci Ferkó, hogy bemásoltad, az ilyenek mindig úgy megröhögtetnek ;)

Apropó, a két városban (nem, én nem Miskolcra gondoltam ;)) hogy szól jelenleg a Gold? Egyáltalán mennek még? Vajon szerepelni fognak a szeptemberi mérési adatokban?
 #26350  Szerző: LuciFerko

*amúgy meg rádiót szoktam hallgatni legtöbbször
*ott meg van minden
*melyiket?
*vagy a miskolc gold fm-et
*vagy a juventust
*az már mióta nincs..:P
*de van
(22:54)             LaCcC            :
*mármint goldfm
*ne mondd
*hát a héten is azt hallgattam
(22:55) Brigóca:
*barátnőm is azt hallgatja

:hit: :hit: :hit: :hit: :hit:
 #25929  Szerző: Zoey

Azért az Advertum honlapja is nagyon friss... hallgasson bele rádióinkba: Gold FM Nyíregyháza, Miskolc, DEbrecen...
És még mindig nagy dobásra készülnek... de vajon meddig?!?

Jah, és kíváncsiságból elbringáztam vasárnap az Advertum miskolci székhelyéhez, naná, hogy kint függ az erkélyen a főút felőli oldalon a nagy Gold plakát. Igaz, az időjárás eléggé tönkretette, már alig lehet elolvasni... mert megérdemli?!
 #25926  Szerző: Zoey

Ok, így már ok. Ez valahogy eszembe sem jutott ;)
Csodálkoztam is, hogy egy számítógépes cégnek miért lenne ez a weblap-címe? ...ennyit erről :sealed:
 #25879  Szerző: mgabor

Zoey írta:Na de most ennek a cégnek is az a neve, hogy Gold FM? Vagy akkor miért ez a honlapjuk címe?
például úgy, hogy a Goldé a domainnév, csak az hozzá van rendelve ehhez a tárhelyszolgáltatóhoz, aztán mivel nem fizették a tárhelyet, a domaint meg cseszték máshova irányítani, szépen megszüntették a tárhelyüket, ilyenkor pedig a szolgáltató szerverének főoldalára irányít...
 #25859  Szerző: Zoey

Na de most ennek a cégnek is az a neve, hogy Gold FM? Vagy akkor miért ez a honlapjuk címe?
 #25801  Szerző: SzD

Riddick írta:Visszavette a domaint a szolgáltató.
Bizonyára azért sem fizettek.
 #25800  Szerző: Riddick

Nagyjából azt, hogy tényleg feladták a Goldot... ha már a weboldalt sem tartják fenn, akkor ezen el kell gondolkodni. Visszavette a domaint a szolgáltató.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 222