RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#26512  Szerző: nyikolaj

Hát igen.Nem egyszerű.... ^^
 #26511  Szerző: centerweb

Express kívánságfalról pár érdekesség:
szeretném katy pretty hor ooud
És tutti a rádiótok meg ti tis csak ezt hallgatom . Rádió express az én rágyióm. Csákóka

:lol:
 #25985  Szerző: Obladioblada

Vagy a hírolvasó mikrofonbeállításaival van gond, vagy mp3 formátumú a hírek... Lehet, hogy nekem csak most tűnt föl, nem tudom, mindenesetre napok óta zavar. Már amennyit hallgatom.
 #25660  Szerző: operator

LuciFerko írta:lehet lesült az adóvégfok
Ha lesült volna, akkor adót is cserélni kellett volna...(Mondjuk az sincs kizárva hogy már cseréltek egyszer-kétszer) :lol:
 #25518  Szerző: Zoey

Ja, korábban írtátok ti is, szerintem is nagyon gáz az "Időjárás velünk nem kockázat " szlogen, semmi értelme. Most hallottam a Radio Focuson egy sokkal jobban hangzót: "Lehet kint rossz az idő, nálunk mindig süt a nap"
Ez százszor ötletesebb. A napsütés mindenkinél pozitív fogalom :D
 #25517  Szerző: LuciFerko

lehet lesült az adóvégfok
 #25516  Szerző: nyikolaj

Nem kéne valamit tenni az Ortt-nek,vagy az Nhh-nak?És most nem szemétségből mondom.
 #25515  Szerző: Zoey

centerweb írta:Úristen, tényleg szarabb lett a vételkörzet, a Szinvaparknál hallgathatatlan. Meg úgy álltalában Miskolcon szinte sehol nem jön jól.

Volam ma egy üzletbe ami ki volt matricázva hogy Express Kártya elfogadóhely vagy micsoda, és természetesen a Sláger szólt.
Eddig sem jött egy csomó helyen a belvárosban, el sem tudom képzelni, milyen lehet, ma mégrosszabb. És ez mitől van ilyenkor?
Ennek az Express Kártyának mi a franc értelme van? Főleg, hogy itt már van Miskolc kártya is, ami sokkal többre nyújt kedvezményt.
nyikolaj írta:Én meg azt válaszolnám,hogy:Közöm mert hallgatni szeretném néha a rádiotokat Miskolcon,csak ez ugye lehetetlen!
És azért is közöm,mert,Szikszó-Miskolc elvileg a vonzáskörzetetek,5Kw-al.És ebből én nem hallok semmit!
Na ilyenkor mi van Henikém?
Hú!Egész beleéltem magam! ^^
Ez nagyon jó! :D:D:D Meghallgatnám, de hidd el, kikapcsolna adásból, nehogy ne neki legyen igaza...
 #25513  Szerző: centerweb

Úristen, tényleg szarabb lett a vételkörzet, a Szinvaparknál hallgathatatlan. Meg úgy álltalában Miskolcon szinte sehol nem jön jól.

Volam ma egy üzletbe ami ki volt matricázva hogy Express Kártya elfogadóhely vagy micsoda, és természetesen a Sláger szólt.
 #25510  Szerző: nyikolaj

Én meg azt válaszolnám,hogy:Közöm mert hallgatni szeretném néha a rádiotokat Miskolcon,csak ez ugye lehetetlen!
És azért is közöm,mert,Szikszó-Miskolc elvileg a vonzáskörzetetek,5Kw-al.És ebből én nem hallok semmit!
Na ilyenkor mi van Henikém?
Hú!Egész beleéltem magam! ^^
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 97