Chester írta:Lehet már az optikás IPTV-re készülnek nálatokjeek írta:Itt is volt ma éjjel fejlesztés. El is felejtettem, az oldalon egy ideje kint van. Tegnap tvztem, azt mentem aludni, a tv a vh1-en volt, és egyszercsak hallom elmegy a hang, azt oda mnéztem, és elleőrízze a csatlakozókat, és az analóg se ment. Mondom mi a fene, és akkor jutott eszembe h most északa van a karbantartás. 00:00 körül kapcsolták le, és kb most 8 8:30 fele jött vissza. Vmit nagyon dolgoztak rajta.jeek írta:A PR-Telecom megemelte BIX-es Node sávszéljét 2G-sról 10G-sra. Ez éjszaka kimaradással járt a teljes szolgáltatási területen, de ennek köszönhetően mostmár akár sebességemelés is szóba jöhet, ill a növekvő előfizetők számát is elbírja majd a rendszer.Hűű valamit nagyon fejlesztenek. Fejlesztési munkák miatt kimaradás lesz több fejállomáson is: http://www.pr.hu/news/kimaradas_fejlesz ... 0810ho.pdf

Amúgy sikerült kideríteni, hogy a PR-s BIX-es sávszélemelés nem járt kimaradással, a képen azért látszik az a 4-5 órás "rés" a grafikonon, mert a sávszélemelés után változott valami azonosító/port/bármi más, amit csak később konfigoltak át az mrtg-ben. Mrtg az a szerver, ami előállítja a statisztika grafikonját. Tehát magyarul, net volt, csak statisztika nem készült róla, mert a serveren nem állították át az értékeket.