RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#2987  Szerző: tomee87

Chester írta:
jeek írta:
jeek írta:A PR-Telecom megemelte BIX-es Node sávszéljét 2G-sról 10G-sra. Ez éjszaka kimaradással járt a teljes szolgáltatási területen, de ennek köszönhetően mostmár akár sebességemelés is szóba jöhet, ill a növekvő előfizetők számát is elbírja majd a rendszer.
Kép
Hűű valamit nagyon fejlesztenek. Fejlesztési munkák miatt kimaradás lesz több fejállomáson is: http://www.pr.hu/news/kimaradas_fejlesz ... 0810ho.pdf
Itt is volt ma éjjel fejlesztés. El is felejtettem, az oldalon egy ideje kint van. Tegnap tvztem, azt mentem aludni, a tv a vh1-en volt, és egyszercsak hallom elmegy a hang, azt oda mnéztem, és elleőrízze a csatlakozókat, és az analóg se ment. Mondom mi a fene, és akkor jutott eszembe h most északa van a karbantartás. 00:00 körül kapcsolták le, és kb most 8 8:30 fele jött vissza. Vmit nagyon dolgoztak rajta. ;)
Lehet már az optikás IPTV-re készülnek nálatok :P
Amúgy sikerült kideríteni, hogy a PR-s BIX-es sávszélemelés nem járt kimaradással, a képen azért látszik az a 4-5 órás "rés" a grafikonon, mert a sávszélemelés után változott valami azonosító/port/bármi más, amit csak később konfigoltak át az mrtg-ben. Mrtg az a szerver, ami előállítja a statisztika grafikonját. Tehát magyarul, net volt, csak statisztika nem készült róla, mert a serveren nem állították át az értékeket.
 #2979  Szerző: Zoshi

jeek írta:
jeek írta:A PR-Telecom megemelte BIX-es Node sávszéljét 2G-sról 10G-sra. Ez éjszaka kimaradással járt a teljes szolgáltatási területen, de ennek köszönhetően mostmár akár sebességemelés is szóba jöhet, ill a növekvő előfizetők számát is elbírja majd a rendszer.
Kép
Hűű valamit nagyon fejlesztenek. Fejlesztési munkák miatt kimaradás lesz több fejállomáson is: http://www.pr.hu/news/kimaradas_fejlesz ... 0810ho.pdf
Itt is volt ma éjjel fejlesztés. El is felejtettem, az oldalon egy ideje kint van. Tegnap tvztem, azt mentem aludni, a tv a vh1-en volt, és egyszercsak hallom elmegy a hang, azt oda mnéztem, és elleőrízze a csatlakozókat, és az analóg se ment. Mondom mi a fene, és akkor jutott eszembe h most északa van a karbantartás. 00:00 körül kapcsolták le, és kb most 8 8:30 fele jött vissza. Vmit nagyon dolgoztak rajta. ;)
 #2706  Szerző: tomee87

Elméletileg a PR-Telecom hálózatán, DVB-T vevővel fogható az m1HD és m2HD adása :shock:

"Jelenleg tudomásom szerint a következő kábelhálózatokon nézhető DVB-T vevővel az m1 HD és m2 HD műsora:

PR Telecom :
m1, m2, Duna, Autonómia 530 MHz-en (UHF 28)
m1 HD & m2 HD 778 MHz-en (UHF 59)
Abony
Alattyán
Jászalsószentgyörgy
Jánoshida
Jászboldogháza
Jászberény
Portelek
Jászfényszaru
Jászjákóhalma
Jászapáti
Jászkisér
Újszász
Szolnok-Pletykafalu
Szolnok-Szandaszőlős
Rákóczifalva
Rákócziújfalu
Törtel
Kőröstetétlen
Nagykőrös
Kecskemét-Katonatelep
Kecskemét (PR szolgáltatási területe)
Kiskunfélegyháza
Kunszállás"

Érdekes erről nem tudtam, és nem is lett nagy dobra verve, hogy van ilyen lehetőség.

Forrás: http://www.dvbthd.hu/smf/index.php?PHPS ... &topic=4.0
 #2635  Szerző: tomee87

Kép
 #2632  Szerző: Zoshi

jeek írta:Chester, jeleztem a PR felé, hogy MTV Base EPG-je megy a Dance-n remélem eljut az illetékeshez, ha van valami változás van megírom, de szerintem te is tehetsz egy próbát a Vidánál.
Írtam emailt, elméletileg továbbítoták az illetékesek felé. Gyakorlatilag nemtom. :D
 #2630  Szerző: tomee87

Chester, jeleztem a PR felé, hogy MTV Base EPG-je megy a Dance-n remélem eljut az illetékeshez, ha van valami változás van megírom, de szerintem te is tehetsz egy próbát a Vidánál.
 #2606  Szerző: tomee87

A PR-Telecom megemelte BIX-es Node sávszéljét 2G-sról 10G-sra. Ez éjszaka kimaradással járt a teljes szolgáltatási területen, de ennek köszönhetően mostmár akár sebességemelés is szóba jöhet, ill a növekvő előfizetők számát is elbírja majd a rendszer.
Kép
 #2600  Szerző: tomee87

Akkor a kábeles sorrend a következőképp módosul: UPC>T-Home Kábel>Fibernet>DigiKábel>VidaNet>PR-Telecom
Ha a Digi így halad tovább akkor pár hónap és a Fibernetet is megelőzi. Ill. ugyanez a helyzet a PR-Telecom és a VidaNet között is.
 #2599  Szerző: Zoshi

Kábelen erősít a Digi Kft.

Két év alatt megduplázta kábeles előfizetőinek a számát a Digi Kft., így megközelítette a 150 ezret. Ezt főleg hálózatépítéssel sikerült elérni, így ma már - Szeged kivételével - minden megyeszékhelyen és több városban is jelen vannak, nem ritkán párhuzamosan más szolgáltatók rendszereivel. Sárai Endre ügyvezető igazgató a Hírlevélnek elmondta, hogy a helyi lefedő-hálózatokat a legtöbb helyen már kiépítették, az optikai kábeleket egészen a lépcsőházakig vezették el. Most a belső rákötések következnek, amit már nem befolyásolhat az őszi időjárás, így év végéig a pillanatnyilag várakozó, több mint tízezer ügyfél is igénybe veheti a szolgáltatást.
További részletek a Média-Kábel-Műhold októberi számában.

MKM Hírlevél
 #2598  Szerző: mlaszlo

Budapesten a XI. kerületben azt hiszem meg lesz szorongatva az utolsó negyedévben a UPC. Rokonaimhoz ha minden jól megy, akkor érkezik a házba (és az egész lakótelepre) a Digikábel, most szeptemberben volt az aláírás gyűjtés, ugyanis legalább a lakók felének kellett a hozzájárulása, hogy kiépíthessék a hálózatot és elég hamar összegyűlt a szükséges aláírás. Ha azok közül, akik aláírták a beleegyezést mindenki váltani fog, akkor alig marad UPC-s a házban. Sajnos a Digikábel kínálatába és minőségébe nem fogok tudni belenézni, mert a rokonaim maradnak "hűséges" UPC-sek.
A legújabb ÁSZF szerint pedig jónéhány hálózaton (pl. Budapest, Hatvan, Esztergom, Debrecen) elindul a digitális (HBO, HBO2, HBO Comedy) HBO Pak csomag.
  • 1
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 129